Кондић: Градићемо Српску по мјери младих људи

Кондић је позвао младе да остану у Републици Српској и да сами одлучују о будућности и начину на који желе да се развија Република Српска.

Република Српска 11.09.2022 | 12:55
Кондић: Градићемо Српску по мјери младих људи

Највећа опасност за Републику Српску је да млади људи одустану и дигну руке од ње и зато се боримо да што више младих људи буде укључено у процесе одлучивања, поручио је предсједник Градског одбора СПС Бањалука Саша Кондић на конференцији за медије која је одржана у просторијама СПС.

Кондић је позвао младе да остану у Републици Српској и да сами одлучују о будућности и начину на који желе да се развија Република Српска. 

- Посланички клуб СПС у Народној Скупштини ће се борити за транспарентније запошљавање, рјешавање стамбеног проблема за младе и предложићемо у виду иницијативе да Влада предвиди ставку којом би се купивима прве стамбене јединице субвенционисала са 17%. Оно што сада можемо рећи је да страначка припадност након 2. октобра више неће бити услов за запошљавање, против те појаве ћемо се борити свим средствима - поручио је Кондић. 

Уколико желимо да млади и школовани људи остају у Српској, морамо да се изборимо за то да они доносе одлуке и планирају будућност, додао је Кондић. 

- Република Српска се мора развијати по мјери младих људи. Морамо да имамо квалитетњије школство да не морамо гледати да млади одлазе да се школују вани. Да имао квалитетније здравство које представља сигурност и оно што је основно да имамо транспарентно запошљавање младих и стручних људи и СПС на изборе излази са рјешењима.
Зато позивамо младе људе да се укључе у наш рад и да се заједно боримо за развијено и модерно друштво по мјери младих људи - истакао је Кондић.

(БН)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Дарко М.

11.09.2022 16:00

Подрска Саси и.младој екипи која добро размисља. Изадјимо на гласање и дајмо им подрску !!!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.09.2022 19:54

Само луд цовјек мозе за ове гласати.

Name

Јоој

11.09.2022 23:03

Даш попуст неком да препрода. Зна се цијена квадрата та није ти ово титовина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Минкен

12.09.2022 05:09

Сад кад је све отишло они имају визију?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

12.09.2022 08:55

Е мој јаране већ одавно си закаснио са том мјером У РС скоро да немаш младих људи

Name

Млади људи

12.09.2022 13:14

Одлазе у Еуропу ,гдје их нико не пита које су вјере и нације . Да ли вам то ишта говори ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

13.09.2022 19:22

"ДА МЛАДИ НЕ ОДУСТАНУ'. ТО ЈЕ ПРАВА СУШТИНА ПРОБЛЕМА. ЈА САМ СВЕ ИЗ СОЦИЈАЛИЗМА ИЗГУБИО. СТАР САМ. АЛИ. БОРИМ СЕ ДА МНОГЕ УБИЈЕДИМ, ДА СЕ МОРАМО БОРИТИ И ОВДЈЕ ПОПРАВЉАТИ СТАЊЕ. ЗАТО ГЛАС СВИ ЗА НОРМАЛНЕ И СТРУЧНЕ СРБЕ. ШАРОВИЋ, ЈЕЛЕНА, ВУКАН И НАРОДНИ ПОСЛАНИЦИ СА ЊИХОВИХ ЛИСТА. БИЛО БИ ПРАВЕДНО,КОЈЕ ЗЛО СУ СНСД НАПРАВИЛИ РС ДА НИ ЦЕНЗУС НЕ ПРИЈЕЂУ. И ЗАИСТА. КО ЈЕ ВИШЕ ТОЛИКО ЛУД ДА ЊИМА ДА ГЛАС. Објавиће се ко није гласао. Обичан. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никад

13.09.2022 21:52

Ништа ви нећете изградит одлазите у неповрат

ОДГОВОРИТЕ