Облачно вријеме са повременом кишом током дана

- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити претежно облачно вријеме са повременом кишом, која ће до вечери престати у већини предјела.

Република Српска 11.09.2022 | 10:30
Облачно вријеме са повременом кишом током дана

Јутро је претежно облачно, уз повремену слабу кишу на сјеверу и западу, на југу дјелимично облачно уз сунчане периоде, а око ријека понегдје има магле, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Средином дана киша и пљускови са грмљавином премјештаће се ка југу и југоистоку, на сјеверу ће бити суво уз постепено разведравање, док ће до вечери падавине престати у већини предјела.

Максимална температура ваздуха биће од 18 до 24, на југу до 27, у вишим предјелима од 14 степени Целзијусових.

Према подацима Федералног хидрометеролошког завода, вјетар ће бити слаб до умјерен, сјеверни и сјевероисточни, а у Херцеговини сјеверозападни.

Температура ваздуха измјерена у 7.00 часова: Хан Пијесак девет, Гацко и Соколац 10, Калиновик, Кнежево и Чемерно 11, Мркоњић Град и Рибник 12, Шипово 13, Приједор, Мраковица, Нови Град, Фоча и Сребреница 14, Сарајево, Тузла, Вишеград, Рудо и Србац 15, Бањалука, Зеница и Билећа 16, Бијељина и Добој 17, Требиње 18, Неум 21 степен Целзијусов. 

(Срна Фото: Профимедиа) 

Коментари / 0

Оставите коментар