Нудимо пут спаса за Српску, за разлику од режима!

- Оно што нуди режим јесте пут безнађа, безидејности, корумпираности, бескарактерности, а пут који водимо ми је пут за спас Републике Српске, пут којим ћемо окренути нови лист за Републику Српску. И биће то побједа за Републику Српску - рекла је на трибини ПДП-а и СДС-а у Брчком Јелена Тривић, кандидат за предсједника Републике Српске. 

Република Српска 10.09.2022 | 22:01
Нудимо пут спаса за Српску, за разлику од режима!

Тривићева је истакла да је мир српски национални интерес за 21. вијек.

- Господин Шаровић може да донесе и стабилност, заустави политичко лудило, да нам доносин побједе из Сарајева, да се придружимо „Отвореном Балкану“. А у Републици Српској, ми ћемо побиједити корупцију, искоријенити, избацити ногом из институција. Политичка стабилност, побједа над корупцијом доноси више инвестиција. Када то урадимо имаћемо отварања фабрика као што се то ради у Србији, долазиће и велике мултинационалне фирме, подизаће за собом и домаће компаније, отвараће се нова радна мјеста, остајаће млади јер ће их за отаџбину везати и посао. За такву Републику Српску живим – рекла је Тривићева. 

- У Брчком је потребно више Републике Српске и увјерен сам да ће тако бити од 2. октобра. Биће више нашег присуства, нашег интереса, наше политике, наше привреде. Протеклих година сам неке значајне ствари урадио управо за Брчко, за становнике овог важног града, за „Бимал“ Брчко, Шећерану, фармере... Након октобарских избора, увјерен сам да ћемо поново радити велике ствари за народ Брчког – рекао је кандидат за српског члана Предсједништва БиХ Мирко Шаровић.

Шаровић је навео да је његов приоритет и Отворени Балкан. 

- То је пројекат за који ћемо, вјерујем, наћи рјешење, а што ова власт није успјела. Увјерен сам да ће у првој години мандата Отворени Балкан бити подржан у цијелој БиХ – поручио је Шаровић. 

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Никола

10.09.2022 20:47

Странка која има Мишка, Ћорића, Војина и Лазаревића, не знам шта очекује од избора. Да се настави красти? Можда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

11.09.2022 09:49

Браво Јецо!!!

Name

Пролетер

10.09.2022 21:51

Подрска јелени и саровицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градани

11.09.2022 06:32

Ако хоцемо једну народну власт која це бити у слузби народа и РС онда гласајмо за Јелену и Мирка људе из народа а не ове сто су се одродили од народа ,само долете хелијоптером несто обецају и нигдје их нема до идуцих избора а у медувремену само афере,пљацке,,убиства која се никад не рјесавају идруга кривицна дјела

ОДГОВОРИТЕ
Name

099

11.09.2022 08:10

Јело богте наградијо спаси стосе спасит мозе само напред

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сагитариус

11.09.2022 15:39

Пуна подршка Јелени Тривић, и свим лидерима удружене опозиције! Само храбро напријед до конаћне побједе над корумпираним и криминализованим режимом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.09.2022 01:27

Јелена и мирко су у поредјењу зељке и додика паметнији зељка незна да прица а додик муца ко и дјајиц само народ поједини пада на додикове лази то је болест поздрав бн тв

ОДГОВОРИТЕ