Требају нам људи који ће одмах радити за добробит народа

"Шаровић је прва жртва Педи Еш Дауна. Скинут је са свих политичких функција али је сачувао образ. Само то би било довољно да га изаберемо. Јелена Тривић ће нас заједно са Шаровићем увести у ново доба", казао је Младен Босић, носилац листе за Парламентарну скупштину БиХ.

Република Српска 10.09.2022 | 19:42
Требају нам људи који ће одмах радити за добробит народа

У Лопарама је Српска демократска странка (СДС) одржала конвенцију у оквиру предизборне кампање чији је слоган "Живјећеш боље". Одзив мјештана је био велики. Представљени су кандидати за предстојеће изборе. 

"Шаровић је прва жртва Педи Ешдауна. Скинут је са свих политичких функција али је сачувао образ. Само то би било довољно да га изаберемо. Јелена Тривић ће нас заједно са Шаровићем увести у ново доба.", казао је Младен Босић, носилац листе за Парламентарну скупштину БиХ.

Босић је додао да нам требају људи који ће промијенити то што се дешавало протекле четири године.

"Неко ко ће одмах радити и смањити акцизе како би народ могао да преживи. Хајмо сви заједно да направимо нешто што ће бити боље", нагласио је Босић.

Замјеник предсједника СДС Радо Савић истакао је да је поносан што су мјештани Лопара непоткупљиви.

Додао је да је убјеђен у убједљиву побједу Мирка Шаровића и Јелене Тривић, као и кандидата за НСРС и Парламент БиХ.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Бањалука

10.09.2022 18:33

Зато сви за Јелену и Мирка....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

10.09.2022 19:03

Промјена треба шта ће нам Република Српска ако је јадна овако и биједна народ је понижен радници пензионери борци никад горе ни у рату макар смо знали рат је шта је послије рата никаквог бољитка Додик се само прси и краде његова је Република Српска њему је добро нам није са минималцем од650 км нек му дјеца овдје живе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

11.09.2022 06:16

Иза свих тих скидања стајао је Додик јер му они нису одговарали Ето дошло време да се врати истом мјером.Ко коме јаму копа кад тад пасце у њу

Name

Ре

10.09.2022 21:30

Само промјене милораде одлази поздрав бн тв

ОДГОВОРИТЕ
Name

Казаница снсд

10.09.2022 22:08

Браво Јелена. Браво Шаровићу. Заједно до побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

11.09.2022 09:09

ТАКО ЈЕ БАЊАЛУЧАНИН. И БОКИ. ОД РАТА КРАДУ И НИШТА НЕ РАДЕ. САМО СУ РАЗГРАБИЛИ ОНО ИЗ СОЦИЈАЛИЗМА, И РЕКЛАМИРАЈУ СЕБЕ НА РТРС. ТА БАГРА. ЈЕ ЗАСЛУЖИЛА КАЗНУ ОД НАРОДА, ДА НИ ЦЕНСУЗ НЕ ПРИЈЕЂУ. СВИ НА ИЗБОРЕ. САМО, ШАРОВИЋ, ЈЕЛЕНА, ВУКАН И ЊИХОВИ НАРОДНИ ПОСЛАНИЦИ СА ЊИХОВИХ ТРИ ЛИСТЕ. ТАКО ЋЕ РС И Б и Х ИЋИ БОЉЕМ ЖИВОТУ.

ОДГОВОРИТЕ