Бањалучки каскадер осумњичен да је ишамарао брата?

Младић из Бањалуке, којег је ноћас брат пријавио да га је ишамарао, заправо је Младен Бенић (23), јавности познат по надимку "бањалучки каскадер", који је добио прије четири године због вожње аутомобила низ степенице код Тржнице.

Република Српска 10.09.2022 | 16:10
Бањалучки каскадер осумњичен да је ишамарао брата?

Потврдили су то за "Независне новине" извори блиски истрази, који подсјећају да је  Младен у септембру 2018. године данима био звијезда друштвених мрежа у граду на Врбасу, али и шире.

Он, подсјетимо, тада није имао возачку дозволу, због чега се вјероватно и није зауставио на полицијски знак "Стоп" у бањалучкој Алеји светог Саве и почео је да бјежи.

"Полицајци су му, током потјере, ротацијама сигнализирали да стане, али је он наставио да вози. На раскрсници улица Гајева и Ђуре Данчића кренуо је према Градској тржници и то пјешачком стазом, а затим и степеницама кроз Градску тржницу и све то снимили су пролазници, те се снимак потјере муњевито раширио на интернету", подсјећа извор "Независних новина".

Убрзо га је полиција стигла у Улици Исаије Митровића, те су утврдили да у организму има 1,18 г/кг алкохола. Потјеру од прије четири године можете да погедате у видеу на крају текста.

Како напомињу извори "Независних новина", Младена је ноћас пријавио његов двадесетједногодишњи брат Б.Б.

"Б.Б. је пријавио да га је брат ишамарао у бањалучком насељу Дебељаци, а потом му запалио и возило, те побјегао", кажу наши саговорници.

Када су, према ријечима наших саговорника, полицајци стигли на мјесто обрачуна, затекли су и пожар на возилу сузуки.

По доласку полицајаца, утврдили су да је отац ових младића угасио пожар. Полиција утврђује остале околности инцидента који се ноћас догодио.

(<спан стyле="цолор: #236фа1;"><а стyле="цолор: #236фа1;" хреф="хттпс://www.независне.цом/новости/хроника/Детаљи-обрацуна-у-Дебељацима-Бањалуцки-каскадер-осумњицен-да-је-исамарао-брата/735148">Независне  Фото:Муп РС)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Реа

10.09.2022 14:52

Намножило се много будала, криминалаца и наркомана. А полиција није дорасла задатку и многи су у дилу са њима као што се види у задње вријеме. Мало мало па ухапсе одликованог полицајца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Про

10.09.2022 16:23

Добра нека фамилија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арса

10.09.2022 18:39

Тачно си рекао фина фамилија што га отац није налупао кад је бежао од полиције можда би мало био паметнији па неби наставио са глупостима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ццxц

11.09.2022 21:54

Вјежбо за наступ ???

ОДГОВОРИТЕ