ПДП ће остварити историјску побједу у Бањалуци

Бореновић је истакао увјереност да ће ПДП остварити историјску побједу у Бањалуци и да народ цијени све оно што је градоначелник, без скупштинске већине, урадио у претходом периоду. 

Република Српска 10.09.2022 | 10:50
ПДП ће остварити историјску побједу у Бањалуци

"Овакву енергију, овакав оптимизам, овакав дочек у Залужанима нисмо дуго видјели. Ово је, прије свега, потврда исправности одлуке коју су Залужани и Бањалука донијели прије двије године када су изабрали Драшка Станивуковића за градоначелника и потврђују велику подршку да 2. октобра побиједимо и да Јелена Тривић буде предсједник Републике Српске, а Мирко Шаровић српски члан Предсједништва БиХ", рекао је лидер ПДП-а Бранислав Бореновић на трибини одржаној у Залужанима. 

Он је истакао увјереност да ће ПДП остварити историјску побједу у Бањалуци и да народ цијени све оно што је градоначелник, без скупштинске већине, урадио у претходом периоду. 

Драшко Станивуковић, носилац листе за Народну скупштину Републике Српске за Изборну јединицу 3 рекао је да је у претходне двије године Бањалука препорођена. 

"И ово што радимо у Бањалуци може бити и у Приједору, Добоју, Требињу, сваком другом граду и општини. Свака општина може имати бесплатну легализацију, бесплатне уџбенике, највеће приходе, побијеђен криминал и корупцију... Побједом у Републици Српској можемо свуда пренијети ове позитивне примјере, укључујући и нерадну недељу, за коју у Бањалуци нисмо добили подршку Скупштине", рекао је Станивуковић. 

Мирна Савић-Бањац, кандидат за Народну скупштину Републике Српске, рекла је да је осам година политички дјеловала као опозиција, а у протеклих годину дана је имала могућност да покаже шта је могуће када се добије прилика.

" Дјела која су иза нас су примјер републичкој власти , јер они многе иницијативе преписују управо из Бањалуке. Циљ нам је добробит грађана, за коју дјелујемо и кроз бесплатне уџбенике, бесплатну легализацију, подршку породицама погинулих бораца и друге иницијативе, те очекујемо прилику да тако дјелујемо и на нивоу Републике Српске", рекла је Савић-Бањац. 

(БН)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Попај

10.09.2022 09:56

Могуће.... Али бих ипак скренуо пажњу на потребу опреза. Зашто? Секта је исувише "јака", материјално спремна жртвовати све да остане на власти... Нисам увјерен да имате довољно добру, као они, обавјештајну инфра структуру којом свакодневно манипулишу они који су уцјењени радним мјестом, кредитима и немају куд.... Све чине да за пријете чланству и да их држе у страху од губитка посла из тог страха људи,, принуђени,, да иако их немогу гледа, буду уз њих...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцани

10.09.2022 11:55

Моји суградани ако смо паметни а надам се да смо у вецини и ако се сјетимо како нам је Додиг тада пријетио требали би сви да изадемо на изборе и показемо како народ узвраца на пријетње, немају они толико своје армије гласаца из институција које морају за њих гласати јер и то се немозе доказати за ког је гласао нема сликања листица а нас је сигурно висе који смо за смјену ове криминалне и ненародне власти

Name

Борац

10.09.2022 12:06

Пада влада,пада владо црта!!! Дзабе рицете по скуповима. Спремајте торбе и пругасте пидзаме. Готови сте!

Name

Полетарац

10.09.2022 12:16

Ти који су "уцјењени" нису људи вец сектаски ухљеби. Да су еволуирали до људских бица, не би ми данас зивјели у овој накази од дрзаве као говеда, вец би били људско друство. Дакле, ако таквих има висе него људи у Српској, онда боље ни не засузујемо.

Name

ВРС-реп Попај

10.09.2022 12:47

Попај они никад нису били тањи!!! Дзабе паре, народ је у вецини за промјене, народу је доста лази превара и простаклука!!! Сјети се са оном слабом опозицијон једва 1% разлике је побједио Тадица, Говедарица је изгубио издајом Омера Петривица… и сад је треца среца, а опозиција никад није имала бољег кандидата од Јелене, за Саровица нецу ниста реци , мада је “ЈАЦИ “од пеине унуке, и побједице је, тако да је побједа сигурна и они су тога свјесни!!! Само види његову коалицију и све ти је јасно , папак до папка, за њима це отици само њихови цланови породице!!! Висе од пола ни цензус неце преци, цавиц, онај небитни из Дубице итд!!!

Name

борац

10.09.2022 10:14

Бице интересантно видјети колико це гласова освојити мафија опста пцјена о нама као народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тадија

10.09.2022 11:07

Не бих баш био сигуран у то што је говориш.

Name

Ја

10.09.2022 20:11

Гласам за промјене ,па цак и да цу добити отказ. Бит це посла ко хоце да ради. Народе ,небојте се ,борите се за боље сутра ,нас и насих потомака. Сретно ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здраве

11.09.2022 02:57

ПДП и СДС побеђују сигурно у цијелој РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ. Поздрав

ОДГОВОРИТЕ