Вријеме је да се бирају прави људи на права мјеста

"Сваки избори су и прилика да се анализирају ефекти оних који су у претходном мандату били на власти", казао је вечерас на трибини СДС у Шамцу носилац листе те странке за Представнички дом Парламента БиХ, у Изборној јединици 2, Младен Босић.

Република Српска 09.09.2022 | 20:33
Вријеме је да се бирају прави људи на права мјеста

"И шта би Додик могао да каже о својим резултатима у Предсједништву БиХ у протекле четири године? Ништа, јер ништа није урадио. Једини резултат му је што је подржао градњу Пељешког моста, а за узврат је од Хрвата добио НИШТА, ако не рачунате тапшање по рамену. Планови за одлагање отпада у Трговској гори се настављају а мостови на Сави и даље висе са хрватске стране. Блокирао је четири године институције за рачун ХДЗ-а и Република Српска  од тога није имала ништа осим што је додатно изолована.

Био сам, каже он, свједок томе у Дому народа гдје сам четири упропаштене године гледао Мајкићку како уздише и колута очима и увјек образлаже како нешто не може.

"Гледа сам како их ХДЗ користи да закуха ситуацију и промијени изборни закон. Чак ни то нису успјели, али су блокирали све што је у интересу народа као што су укидање акциза на гориво и смањење ПДВ на основне намирнице. Вријеме је да српски представници у Сарајеву почну мислити о интересима оних који су их бирали. Избори су прилика за то", казао је Босић.

"А, шта би Жељка Цвијановић урадила на том мјеста. Ништа, ни сада није ништа радила, него је била у сјени Додика", казао је Босић.

Он је позвао бираче да глас дају Мирку Шаровићу за српског члана у Предсједништву БиХ, Јелени Тривић за предсједника Републике Српке, као и листу СДС-а.

(БН) 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Татар

09.09.2022 19:56

Е мој Младене ко до сада нису требали прави људи него су управо требали ови криви да развале и опљачкају па кад они заврше требало би да додју ти прави Питам се након свих ових пљачки и малверзација која је сврха доласка тих правих да попису шта фали .Лакше ће им бити пописати шта не фали а ко после другог октобра буде сео у фотељу нека зна да ће му бити паклено вруца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

09.09.2022 21:38

Вријеме је крајње да се нешто мијења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

09.09.2022 21:40

На изборе сви 2. октобра да багру скинемо са власти. Вријеме је

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуса

10.09.2022 07:18

Само у овој несретној земљи Дусанка Мајкиц се бира и нешто пита. Уз њу листа изузетно богатих пензионера: Радмановић, Новиц. Цовиц, Изетбеговић...јадно да јадније не може бити. А млади - они одоше својим путем, Њемачка, Италија, Аустрија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

10.09.2022 14:07

Млади одоше да нормално живе.Овдје ће бити опет исто.И да се промјени власт,грабиће себи.У Б.Луци,нови градоначелник се окружио "стручњацима"са приватним факултетима.Ништа није урадио ,само празне приче.Разочарење.Зашто нису Вукана и Љубишу Петровића истурили?

Name

Миливоје -борац

10.09.2022 07:23

Сви на изборе

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалност

10.09.2022 13:31

Вријеме за избор правих људи је вец одавно стекло..

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

11.09.2022 18:04

БОСИЋУ. БИЛО ЈЕ ВРИЈЕМЕ ЗА ПРАВЕ ЉУДЕ, КАДА СУ И ВАС ПОКРАЛИ. МЛАДИ ОДОШЕ, А НОВОЈ ВЛАСТИ У ОВОЈ ПОКРАДЕНОГ РС И Б и Х БИЋЕ ТЕШКО. ПОСЛЕДЊИ ЈЕ МОМЕНАТ И БОЉЕ ЈЕ ДО ПРОМИЈЕНА, ИКАД, НЕГО НИКАД. КОЈА ЈЕ ВЕЋИНА ГЛАСАЛА ЗА ОВУ БАГРУ НА ВЛАСТИ 18 ГОДИНА. НЕКА ПРЕИСПИТАЈУ СЕБЕ. ЗАТО САДА: ШАРОВИЋ, ЈЕЛЕНА, ВУКАН И ОСТАЛИ, КОЈИ СУ УЗ ЊИХ. С В И. НА ИЗБОРЕ. Невладине организације, ће објављивати, ко није гласао. Само. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ