Аца Софронијевић напустио емисију "Никад није касно"!

Дивна сарадња између оркестра Александра Софронијевића и емисије "Никад није касно" после седам година је прекинута.

Забава 09.09.2022 | 18:02
Аца Софронијевић напустио емисију "Никад није касно"!

Они су донели одлуку да се разиђу, будући да Софронијевић има све више својих пословних обавеза у сопственој продукцији, те ће Жика дати прилику новим талентованим музичарима.

- Морам прво да се захвалим Софри, седам година смо се дружили. Међутим, они су стасали и превазишли ову форму, имају јако пуно посла и неке нове пројекте. Ми сада имамо наш оркестар "Никад није касно", то су млади момци о којима нећу пуно да причам, све ћете видети и чути у првој емисији - рекао је Жика, а сад се огласио и Софронијевић који је једним гестом на сету одушевио старе сараднике и пријатеље.

Aca Sofronijević
фото: Принтсцреен

Наиме, на Грандову адресу стигла је торта којом се Софра захвалио екипи емисије за седмогодишњу сарадњу и дружење кроз најемотивнији шоу, а која носи и специјалну поруку.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/09/09/09/3164471_софроњевиц_фф-с.јпг?вер=1662708267" алт="Аца Софронијевић" />
фото: Принтсцреен

- Хвала за седам дивних година "Никад није касно". Воли вас ваш Софра! Срећно и уздравље - пише на торти којом је пожелео срећу у новој сезони, чиме је одушевио комплетну екупу на снимању, посебно Жику, Марета и Драгану.

(Курир.рс/Гранд онлине)

Коментари / 0

Оставите коментар