Слоба Васић хтео да покрене бизнис, па га партнер преварио и заврнуо за паре!

Певач Слоба Васић је желео отвори наргила бар, а у ту причу је ушао са познаником, који га је касније, како је рекао, заврнуо за паре.

Забава 09.09.2022 | 17:41
Слоба Васић хтео да покрене бизнис, па га партнер преварио и заврнуо за паре!

Наиме, певач је поседовао 15 наргила са којима је имао намеру да покрене бизнис на предлог тог човека, али је његов пословни партнер нестао, а до данас му се није јавио, нити вратио наргиле. Кско бисмо проверили истиност ових информација контактирали смо певача, који је потврдио да је ушао у бизнис са познаником, који је само нестао и престао да му узвраћа позиве.

Истина је да сам преварен. То је нељудски чин, ал како радиш тако ти се и враћа. Требали смо да уђемо у бизнис. он је од мене узео 15 наргила и само је нестао и престао је употпуности да се јавља, мислим у почетку смо се чули, а онда је тотално прекинуо сваки контакт. Наргиле које сам му дао вреде отприлике 2.000 евра, размишљао сам да га пријавим, али сада је касно, прошло је већ годину дана - тврди певач.

Слоба је иначе пре два дана објавио фотографију човека непознатог јавности и упитао: „Да ли неко познаје овог клошара и да ли зна где је“, а како тврди то је био моментат слабости.

Sloba Vasić
фото: Принтсцреен/Инстаграм

Када сам објавио његову фотографију, прорадио ми је бес, не волим неправду. Прошло је много времена, могао је да каже било шта, да их је продао, да решимо то на неки начин, али сада је тако, како је - завршава Слоба излагање за Курир.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар