Гудурић: Јокић нам увијек одржи говор, то је традиција

Српски репрезентативац Марко Гудурић говорио је о Србији на Евробаскету.

Кошарка 07.09.2022 | 21:53
Гудурић: Јокић нам увијек одржи говор, то је традиција

Кошаркаши Србије боре се са Пољском за прво место у групи Д.

Остатак шампионата ће изабраници Светислава Пешића играти без Немање Недовића који се повредио.

"Сигурно да нас је пореметило, мене лично, то што се догодило са Недовићем. Шта је, ту је, то је живот, чекамо расплет, морамо да идемо даље, да ми здрави дамо све од себе".

Одиграли су четири утакмице у пет дана и уписали четири тријумфа

"Рекао бих пет утакмица у пет дана, имали смо тренинг који је био као утакмица тог дана између мечева. Било је мало напорно, није честа ситуација током сезона осим Јокића. Најважније да смо све победили, враћа нам се Милутинов, Вања је боље, надамо се да ће се ускоро и он прикључити екипи".

Јокић како вас мотивише, видели смо клип.

"Изашао је тај његов говор, то нам је сад традиција пред сваку утакмицу. Пре него што изађемо на терен, он одржи неки мини говор. Није увек исти, мења га, али је у суштини слично, мотивационо, кратко и јасно".

О Пољској?

"Нисмо стигли превише да гледамо Пољску, гледамо нас, да поправимо нашу игру. Понитку сви знамо, дуго је у Евролиги, Слотер је сјајан стрелац, мислим да су им они главни играчи. Имаћемо и састанак пред меч и скаутинг да спремимо још одбрану. Мислим да ће то бити права утакмица за нас пред Берлин и наредну фазу Евробаскета".

Ривал у осмини финала?

"Увек постоје калкулације и прича ко је противник у нокаут фази, али ми још увек не знамо да ли ћемо бити први или други у групи. Надамо се да ћемо бити први, пре нашег меча знаће се каква је ситуација. Ко год да буде, треба да гледамо нас и надамо се да ћемо бити са што више играча на терену".

(Б92   Фото:ФИБА)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

855

08.09.2022 08:41

Јокић и треба да одржи мпотивациони говор свима. Најбољи српски кошаркаш икада!

ОДГОВОРИТЕ