Мадона има новог 40 година млађег дечка!?

Мадона последњих неколико месеци не престаје да шокира ширу јавност, како естетским операцијама, тако и голишавим сликама, али и својим љубавним животом.

Забава 07.09.2022 | 20:34
Мадона има новог 40 година млађег дечка!?

Након што је пре неколико месеци ставила тачку на трогодишњу везу са 35 година млађим плесачем Ахламаликом Вилијамсом, решила је да уплови у вези са момком који је 40 година млађи од ње.

Madona
ФОТО: ПРОФИМЕДИА
 

Наиме, Мадона је завела 23-годишњег модела Ендрјуа Дарнела, а наводно се ова романса и те како захуктава. Пар је примећен како се "грли и мази" у петак увече на једном концерту у Њујорку, пише "Паге Сиx".

Прослављена 64-годишњакиња је и на Инстаграму објавила фотографије из овог ноћног изласка, а на једној од њих Дарнел је пребацио руку преко њеног рамена, те прислонио главу уз њену док су правили селфи.

"Паге Сиx" преноси и да су голупчићи након концерта отишли до једног популарног ресторана на Менхетну на касну вечеру, а Мадона је провела читаво вече плешући и правећи селфије за столом.

Madona i njen novi dečko
<спан цласс="имгЦаптион">МАДОНА И ЊЕН НОВИ ДЕЧКО<спан цласс="имгСоурце wитхЦаптион">ФОТО: ПРОФИМЕДИА

- Они су дефинитивно размењивали нежности. Мадона и Ендру били су целе ноћи видно наклоњени једно другом, љубили су се и мазили у сепареу - тврде извори са лица места.

Ендру је иначе могао да се види на различитим снимцима и фотографијама на Инстаграм налогу ове певачице, те је јасно да између њих нешто дефинитивно постоји.

Иначе, <а хреф="хттпс://www.курир.рс/забава/поп-култура/4002145/мадона-отворено-одговорила-на-50-скакљивих-питања" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Мадона је недавно, одговарајући на питања фанова, навела секс као своју омиљену опсесију, али и тајну успеха, те да јој је доста боло удавања и бракова и да ће сада да се окрене чисто физичком задовољству, а 23-годишњи модел сигурно је добра опција за то.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар