Уз "Коктел љубави" се слави сваки кош на Евробаскету

Српска кошаркашка репрезентација увек је имала неку незваничну химну - а на овом Европском првенству у кошарци незваничан химна, која се пушта у дворани током меча, а навијачи је здушно певају јесте песма Недејка Бајића Баје "Коктел љубави", која је снимљена пре 17 година.

Забава 07.09.2022 | 18:01
Уз "Коктел љубави" се слави сваки кош на Евробаскету

Двораном од првог дана Европског првенства када игра наша репрезентација ори се рефрен: "О, она и ја, о, и ја и ти о, сви заједно, у коктелу љубави..."

 

Наиме, уочи такмичења ФИБА је затражила од савеза да им се пошаље списак песама које ће ди-џеј да пушта током турнира. Упркос списку који је наш савез послао, преноси РТС, организатор је изгледа сам претражио песме на интернету које би српске навијаче дигле на ноге и једна од њих је управо Бајин хит "Коктел љубави".

Koktel ljubavi grmi sa razglasa
<див цласс="видео-титле"> <див цласс="видео-дуратион">00:56
<х2>Коктел љубави грми са разгласа

Недељко Бајић Баја некада је снимао врцаве песме којих се, како су медији писали, данас стиди, а већину више наводно и не пева на својим наступима.

Деведесетих година публика је лудела за тим његовим песмама. Он је 1998 имао хит песму чији текст је био шокантан за то време а гласио је: ''Моја слатка цурица тврди да је девица, каже пре венчања нема миловања''. Након тога, неколико година касније, тачније 2004. издао је албум ''Коктел љубави'' са истоименом песмом у којој Баја пева о тројци у сексу, односно сексу са две девојке, а текст гласи: ''Моја је цура луда ко бура и неће се бунити што ћемо ноћас ти, ја и она у троје се дружити''.

Баја је 2007. године направио велику прекретницу у својој каријеру са албумом ''Записано у времену'' где није било врцавих песама и ласцивних текстова. Певач не пева своје старе песме, а многе је поскидао са Јутјуба као да нису ни постојале, као и две поменуте.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар