Република Српска мора бити вјечна и поносна

Овај неспособни режим је пут безидејности, неспособности и корумпираности, а ми представљамо пут за спас Републике Српске, за очување народа у Републици Српској, јер само када буде више народа Република Српска ће бити поносна и вјечна

Република Српска 07.09.2022 | 07:32
Република Српска мора бити вјечна и поносна

- Огромна је разлика када видите власт у Котор Варошу, предвођену ПДП-ом и СДС-ом и рецимо у Мркоњићу и Шипову, који се празне и који су пусти и то је најбоља слика ко су они, а ко смо ми. Овај неспособни режим је пут безидејности, неспособности и корумпираности, а ми представљамо пут за спас Републике Српске, за очување народа у Републици Српској, јер само када буде више народа Република Српска ће бити поносна и вјечна – рекла је кандидат за предсједника Републике Српске Јелена Тривић вечерас у Мркоњић Граду и истакла да је српски национални интерес за 21. вијек мир, просперитет и да себи као народ не смијемо дозволити луксуз било каквог сукоба. 

- Ову сумануту политику која нас свађа са цијелим свијетом морамо зауставити. Ми смо Европа, ми смо свијет, ми смо цивилизација, култура, ми смо еманципован народ и такви треба да останемо. Треба да се обнављамо, прошли смо много голгота, али и васкрсли стварањем Републике Српске коју морамо да сачувамо од актуелног режима, домаћих окупатора и да их у пошаљемо у политичку пензију како би Република Српска и њен народ продисали – поручила је Тривићева. 

Предсједник ПДП-а и носилац листе ове странке за ПД ПС БиХ Бранислав Бореновић, рекао је да се Република Српска брани знањем, одлучношћу, храброшћу, са више радних мјеста, већим платама и пензијама, али и укинутим акцизама, мањом стопом ПДВ-а, конкретним дјелима и програмима. 

- Зато је важно да Мркоњић и цијела Република Српска подрже најбоље међу нама и изабере и Јелену Тривић за предсједника Републике Српске и Мирка Шаровића за српског члана Предсједништва БиХ, али и многе честите и стручне људе на листама ПДП-а и СДС-а за Народну скупштину Републике Српске и Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ – рекао је Бореновић. 

Носилац листе ПДП-а за НСРС за Изборну јединицу 1, Драшко Станивуковић, поручио је да је заједнички рад рецепт за успјех: 

- Свако мора да пружи свој максмум, да укључи породицу, пријатеље и комшије, да бисмо сачували побједничке гласове које иду и Јелени и Мирку и нашим листама и тако скинемо терет који стоји на леђима Републике Српске већ скоро 20 година – поручио је Станивуковић. 

Скупу се, између осталих, обратио и кандидат ПДП-а за НСРС из Мркоњић Града, Млађан Гверо. 

(БН)

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

+

07.09.2022 06:00

БРАВО ЉУДИ. ПРАВЕ ЉУДСКЕ, ПОРУКЕ. ИМАМО ПРАВО ДА СЕБИ БИРАМО ВЛАСТ. САМО НАМ ТРЕБА М А Л А. О Л О В Ч И Ц А. И ШАРОВИЋ, ЈЕЛЕНА, ВУКАН, РАДОВИЋ, БОРЕНОВИЋ, ДРАШКО И \УЗ ЊИХ ПОСЛАНИКЕ СА ЛИСТЕ ПДП И СДС. НЕ ИЗ ДРУГЕ СТРАНКЕ. МОГУ СЕ ДЕСИТИ СТВАРИ, ДА ОМЕТАЈУ РАД, ЈЕЛЕНИ, КАО ДРАШКУ У БАЊА ЛУЦИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

07.09.2022 07:09

Све мој до мога.

Name

Деутсцхланд

07.09.2022 08:18

Банда из СНСД,једном мора пасти, ДОДИК је као ВИРУС све оболио, СВЕ, иселио СРБЕ,на Мањацу довео НАТО,да оставе радиоактивни материјал,ста је то,Геноцид, он треба на дозивотну Робију за то,

Name

Драган

07.09.2022 09:40

Шаровић Миркан прави човјек?

Name

Зика Зенева

07.09.2022 07:07

Види овог спортисте ... У ком се он спорту бори ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

07.09.2022 07:26

ВИДИМ. МРКОЊЋАНИ, СХВАТИЛИ, ДА СЕ ТРЕБА ЖИВИЈЕТИ. А ОД ЕКОНОМИЈЕ СЕ ЖИВИ. ТЕГЕЛТИЈА И ЊЕГОВИ СТРАНАЧКИ СУ ИМАЛИ ШТА КРАСТИ. СВУ ПРИВРЕДУ СУ ЗАГУШИЛИ. УНИШТИЛИ. ТАКО ПЛАНСКИ ДОДО И ЖЕЉКИЦА ИСПОРУЧИШЕ НАРОД У ЕВРОПУ. ТАМО СУ ОДВОЈЕНИ ОД ПОРОДИЦА. ОБРАЗОВАНИ, МЛАДИ, ЗДРАВИ, "ГОТОВА ПАРА"СЛУГЕ ЕВРОПЕ. А "ГЛУПИ ПЕНЗИОНЕРИ" ГЛЕДАЈУ РТРС, КОЈИ САМО ХВАЛЕ ВЛАСТ. ГЛАСАЈУ ЗА ДОДУ. НЕМОГУ СЕ ТОМЕ НАЧУДИТИ. ДОДО ЈЕ ШАРЛАТАН, ОД ПОЧЕТКА. ОД 92 ЈЕ УСАВРШАВАО МАНИПУЛАЦИЈУ НАРОДОМ. РЕФЕРЕНДУМ, НАТО, ИЗДВАЈАЊЕ, ДАВАЊЕ НАДЛЕЖНОСТ, САД ОБЕЋАЊЕ, ВРАЋАЊЕ , А ПОТПИСАО. УНУЦИ НАМ ГОВОРЕ ТУЂИ ЈЕЗИК. ЗАР СМО МИ, ЛАК ДО 300 ХИЉАДА ПЕНЗИОНЕРА, ТАКО ГЛ.ПИ. НА КОЗАРИ ДОДО РЕЧЕ. МИ, СНСД НЕЋЕМО ПРЕКО ГРАНИЦЕ. НАМА ЈЕ ОВДЈЕ ДОБРО. ЊИМА ЈЕСТ. НАРОДЕ. ПАМЕТ У ГЛАВУ. ШАРОВИЋ, ЈЕЛЕНА ,ВУКАН И СА ЊИХОВИХ ЛИСТА ЗА НАРОДНЕ ПОСЛАНИКЕ. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОРАД

07.09.2022 07:27

МОРА СЕ ДАЛЕКО ВИШЕ РАДИТИ НА АНИМИРАЊУ НАШИХ ГРАЂАНА КОЈИ РЕДОВНО АПСТИНИРАЈУ НА СВИМ ДОСАДАШЊИМ ИЗБОРИМА, ЈЕР АКО ОСТАНЕ СЛАБА ИЗЛАЗНОСТ КАО ПРЕТХОДНИХ НЕКОЛИКО ИЗБОРНИХ ЦИКЛУСА (50 И НЕШТО ПОСТО) НЕМА СЕ НИЧЕМУ ДОБРОМ НАДАТИ, МОРА НА ИЗБОРЕ ИЗАЋИ БАРЕМ 60-65 ПОСТО БИРАЧКОГ ТИЈЕЛА, ПОД УСЛОВОМ ДА ГЛАСАЈУ ЗА ОПОЗИЦИЈУ, ДА БИ ПОБЈЕДА ОПОЗИЦИЈЕ БИЛА ОСИГУРАНА !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Милорад

07.09.2022 08:47

Како це изици 60-65 % градјана ба изборе са правом гласа када је 50% градјана побјегло из земље трбухом за крухом....и те младе људе па и оне старије који су отисли и прије рата не занима РС ни БиХ. А ово сто је остало у РС је 50% ухљеба по дрзавним институцијама и јавним предузецима које су заробиле владајуце партије СНСД, УС и СП. ....ко це сада из тих институција да гласа за промјене? Нико! А 20 % осталих Додик купује глас са 100 КМ које су вец уплатили... Тако да це теско бити и овога пута побједити резим Дудука. Опозиција је направила велику греску сто се није на вријеме организивала и дрзала трибине у дијаспори прије истека рока за регистеацију (они који гласају постом)... Па видите да се пријавило само 69000 дијаспраца из цитаве БиХ од тога мозда само 2-3000 срба....а има нас преко 150000 са правом гласа. Запоставилисте дијаспору...

Name

мислим

07.09.2022 08:09

Мозда да немамо Додика и његову гарду са свим могуцим мафијама.Има јос и горе ми неписмени и коруптивни народ који дозвољава тако несто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само старци

07.09.2022 08:15

Вец неколико дана пратим поцетак изборне кампање и оно сто ми је запало под око је да под тим свим мјестима у саторима и халама су се окупили старци....скоро да никог нема испод 50 година. Гдје су ти млади људи? Гдје су нам гласаци од 18 до 50 год. Они су нам потребни та промјене. Како њих анимирати да гласају? Висе сам него сигуран да 80 % младих људи (од 18 до 30) уопсте не излази на гласање... И засто се не уради таква статистика послије избора...а када знамо ко је гласао... Па да онда видимо на који нацин анимирати те младе људе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле Тривиц

07.09.2022 09:02

коначно да образовани људи узму ствари у своје руке, живио Пдп и будућа предсједница РС Јелена Тривић ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тито

07.09.2022 09:26

Бла бла бла бла Само шупље приче и Република Српска. Не дај боже да неко спомене БиХ, одмах би изгубио изборе. Веома сам радознао ста ће те направити ако побиједите. Мислим да ће прво да буде свађе око фотеља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Тито

07.09.2022 15:03

То им и јесте циљ.

Name

+

07.09.2022 12:11

ЗАИСТА. МЛАДИ ДО 35 Г0ДИНА, НАЈМАЊЕ ИЗЛАЗЕ НА ИЗБОРЕ. КАЖУ НЕ ИНТЕРЕСУЈЕ ИХ ПОЛИТИКА. НИЈЕ ТО ПОЛИТИКА, НЕГО ЖИВОТ. ЕКОНОМИЈА, ПРАВДА, КО ЋЕ ОСТАТИ ДА ЖИВИ, А И МНОГИ ДОЛАЗЕ И ИМАЈУ ИМОВИНУ. ТРЕБАЈУ СПОСОБНИ, ИСКРЕНИ, ПОШТЕНИ ЉУДИ, КОЈИ ЋЕ СТВАРАТИ КЛИМУ ЗА ИНВЕСТИЦИЈЕ. ДА СЕ ИМА ГДЈЕ КРУХ ЗАРАДИТИ. ДА УНУЧИЋИ ОСТАЈУ ОВДЈЕ. ДУЖНИ СМО ТО И ПРЕЦИМА И ПОТОМЦИМА. ОВИ ЉУДИ, ШАРОВИЋ, ШТА ЈЕ ПРОЖИВИО У СДС ИМА СВЕ ТЕ СПОСОБНОСТИ. НАРОДУ ЈЕ СРЕЋА ДА СУ ТУ И СА ВОЉОМ. И ЈЕЛЕНА, ЧИСТА ,КАО СУНЦЕ И ВУКАН. РАДОВИЋ СТРУЧАН И СА ИСКУСТВОМ. МИ ТАД ДАН, САМО ОЛОВКОМ, ПОПРАВЉАМО НАШЕ ЖИВОТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срамота за Српску

07.09.2022 17:37

Морате свИ да научите да поштујете Борце И ствараоце српске.Да њихова права уврстите у оквире закона да имају пристојно мјесечно примање а не милостињу И не лимитирану годинама то је дискриминација ако је неко борац прев категорије какве везе имају го дине гинулИ су са 16,17,19година ста је проблем.

ОДГОВОРИТЕ