Халид Муслимовић бесан напустио судницу: Прете му одузимањем хотела!

Халид Муслимовић опет је принуђен да доказује своју невиност пред судом јер га је тужила Аза Ханџић из Беча, с тврдњом да јој већ годинама дугује 50.000 евра.

Забава 06.09.2022 | 20:36
Халид Муслимовић бесан напустио судницу: Прете му одузимањем хотела!

Данас је одржано рочиште у Приједору, на које су дошли певач и поменута жена, али није присуствовала Халидова супруга Аделиса Хоџић, која је требало да буде кључни сведок.

Halid Muslimović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПРЕМИЈЕРА
 

Ханџићева је у тужби навела да је заједно са својим супругом давала новац као позајмицу Муслимовићу да реновира кућу у Сарајеву и да за то има доказе у виду трансакција преко Вестерн јуниона, као и да су то радили јер су били пријатељи с њим. Халид им је обећавао да ће паре вратити, а кад је Азин муж преминуо, више јој се није јављао.

Halid Muslimović
ФОТО: ПРИВАТНА АРХИВА

Како прича извор Курир, у судници је било више него напето. Најпре због тога што је Халидов пријатељ Александар Чуковић сведочио у његову корист и тако изнео неколико података који нису истинити. Између осталог, он је рекао да певач није узимао паре од Ханџићевих и да је сам градио поменуту кућу од темеља. Међутим, да Чуковић не говори истину, лако се може утврдити јер, заправо, Халид је ту некретнину купио кад је већ била комплетно изграђена, па је Азин адвокат Драган Толимир затражио од судије да поднесе пријаву против сведока због лажног сведочења.

Halid Muslimović
ФОТО: ПРИВАТНА АРХИВА

Муслимовић је, наводи наш саговорник, негодовао и почео да бесни кад је Толимир рекао да неће одустати од тога да се саслуша његова супруга Аделиса јер је она, а то је наведено и у тужби, узела гардеробу из бутика Азе Ханџић у вредности од 3.000 евра и никад јој није платила.

- Аделиса је на пословном путу! Није добила позив за суд, јер је послат на адресу нашег хотела, а не на адресу куће у којој живимо - казао је он. Рочиште је завршено тако што је Ханџићева пред судијом поручила Муслимовићу: "Данас, за месец или за годину дана вратићеш ми моје паре", а певач је након тога бесан напустио зграду суда.

Halid Muslimović
ФОТО: ПРИВАТНА АРХИВА

У изјави за Курир Аза је рекла да ће преко суда тражити да Халидов хотел у Приједору буде продат на лицитацији ако јој он не буде исплатио дуг.

- Одустати нећу сигурно. Он је тај хотел пребацио на име ћерке Лејле, а мој адвокат ће тражити оспоравање преноса имовине, што је могуће по закону. Он је хотел превео на ћерку јер је знао да се може десити да му суд одузме имовину јер дугује многима паре - навела је она. Певач није одговарао на наше позиве.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар