Крај сарадње: Синиша Михајловић добио отказ у Болоњи

Синиша Михајловић (53) више није тренер Болоње! Српски фудбалски стручњак добио је отказ, јер челници клуба више нису имали разумевања за лоше резултата екипе од почетка сезоне. Први је тренер смењен у Серији А ове сезоне.

Фудбал 06.09.2022 | 16:41
Крај сарадње: Синиша Михајловић добио отказ у Болоњи

Болоња је имала само три ремија и два пораза од почетка сезоне и налази се у доњем делу табеле Серије А. Италијански медији пишу да је Синиша Михајловић имао састанак са људима из клуба и да је прихватио њихову одлуку.

Синиша Михајловић био је тренер Болоње од 2019. године, а у тој сезони имаоп је импресивен резултате, освојио је 30 бодова у 17 утакмица, чиме је сачувао екипу у Серији А и добио нови уговор.

Нажалост, тог лета је Синиша Михајловић објавио да болуке од леукемије. Водио је тим упркос сталним одласцима код лекара. Ово лето провео је на хемиотерапијама, па тако није могао да одради припреме са екипом, али је сваки слободан тренутак користио да буде уз тим.

Према наводима италијанских медија као најозбиљнији кандидат да замени Синишу Михајловића наводи се Тијаго Мота, тренер Специје. Клуб је преговарао и са Португалцом Паолом Соусом.

Клуб Болоња би ускоро требало да изађе у јавност и образложи одлуку о смени Синише Михајловића и објави ко ће да га замени на месту шефа струке.

(Курир  Фото: ЕПА/ЛУЦА ЗЕННАРО)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Зоран

06.09.2022 14:56

Одмори се, заслужио си.

ОДГОВОРИТЕ