КМГ снимаће четири дисциплине на ОИ у Паризу

КМГ потписала споразум о снимању четири дисциплине на Олимпијским играма у Паризу

Свијет 06.09.2022 | 09:42
КМГ снимаће четири дисциплине на ОИ у Паризу

Кинеска медијска група (КМГ) и Олимпијска служба за емитовање (ОБС) 5. септембра потписали су споразум о сарадњи у производњи међународног јавног сигнала за Олимпијске игре у Паризу 2024. године.

Према споразуму, КМГ ц́е производити међународне јавне сигнале за четири главна догађаја, гимнастике, стоног тениса, бадминтона и пењања на Олимпијским играма у Паризу. 

Директор КМГ-а Шен Хаисијунг и извршни директор ОБС-а Ианис Екаркс су присуствовали онлајн церемонији потписивања. Председник Међународног олимпијског комитета Томас Бах је такође упутио честитку поводом потписивања споразума.

Шен је рекао да је учешће Кинеске медијске групе у емитовање Олимпијских игара у Паризу потпуна афирмација за наше научне и технолошке снаге од Међународног олимпијског комитета и ОБС-а.

„Међународни олимпијски комитет нам даје шансу, а ми ц́емо сигурно донети изненађење свету“, рекао је Шен.

Екаркс је рекао да је КМГ најмоћнији партнер ОБС-а у погледу технолошких иновација, професионализма тима и квалитета креирања садржаја.
ОБС је основао Међународни олимпијски комитет 2001. и то је главна организација за емитовање Летњих олимпијских игара, Зимских олимпијских игара и Олимп, саопштила је КМГ.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар