Моззарт подржао хуманитарни турнир "Ми играмо, оне побјеђују"

Бањалучка дворана Борик протеклог викенда била је мјесто окупљања домаћих и свјетских спортских асова. Иако им је спорт заједнички именилац, овај пут их је спојила хуманост.

Спорт 05.09.2022 | 19:01
Моззарт подржао хуманитарни турнир "Ми играмо, оне побјеђују"

Сви су дошли у Бањалуку како би заиграли на Међународном турниру у малом фудбалу "Ми играмо, оне побјеђују", а сав приход од улазница прослиједили су Удружењу жена обољелих од рака дојке “Искра”. Њихову племениту мисију и ове године подржала је компанија Моззарт. 

-Захваљујем се свима који су нам помогли да организујемо турнир којим промовишемо спорт и хуманост. Жеља нам је да овај турнир прерасте у традицију, те да Бањалука буде мјесто окупљања асова из клубова региона. Неке од компанија, као што је Моззарт, биле су са нама и прошле и ове године, што нам много значи и даје нам за право да вјерујемо да радимо добру ствар - каже Боро Вујић, један од организатора турнира Боро Вујић. 

Други по реду турнир хуманих спортских звијезда окупио је велика имена. Учествовали су ветерани Фудбалског клуба Црвена звезда, Партизан, НК Ријека, селекција Осијека, Фудбалског клуба Борац Бањалука и ФК Сарајево. За екипу пријатељи „Искре“ наступили су Марко Марин бивши фудбалер Челзија, Перо Антић бивши кошаркаш Олимпијакоса, Милан Јовановић – Ливерпул, Милош Красић – Јувентус, чувени рукометаш Младен Бојиновић, боксер Горан Делић, те министар здравља и социјалне заштите у Влади РС Ален Шеранић. 

 

Турнир је завршен тријумфом екипе Борца. Некадашњи асови "црвено-плавих" у финалном окршају су са 5:2 надиграли београдски Партизан. Међутим, резултат је пао у други план јер су праве побједнице турнира чланице Удружења жена обољелих од рака дојке "Искра"- којима је намијењен сав приход од продатих улазница. 

Треће мјесто је заузела екипа Ријеке, која је послије пенала са 3:2 савладала Сарајево, док је за најбољег играча проглашен Дарко Љубојевић из бањалучког Борца.

Свим учесницима и спонзорима захвалила се Сузана Кекић, предсједница Удружења „Искра“, поручивши да им је ова племенита спортска манифестација велика подршка и додатни вјетар у леђа у њиховој борби. 

Жеља организатора је да овај турнир прерасте у традицију и да наредних година окупе још бројне познате спортисте, али и да се настави сарадња са пријатељима турнира међу којима је другу годину заредом компанија Моззарт. 


(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Казуко

03.04.2024 04:50

Тхе Хисторy Оф УК Онлyфанс Порнстарс порнстарс он онлyфанс

ОДГОВОРИТЕ