Шок исповест мужа нове девојке Дарка Лазића: Пред разводом смо!

Певач Дарко Лазић започео је везу са извесном Катарином, која је и даље у законитом браку са спортистом Ђорђем Јанковићем, који је у исповести први пут јавно открио своју страну приче.

Забава 05.09.2022 | 18:30
Шок исповест мужа нове девојке Дарка Лазића: Пред разводом смо!

Последњих дана нагађа се о детаљима „љубавног троугла“ у ком се Ђорђе нашао. Он се до сада није јавно оглашавао, а сада одлучио да јавно изнесе причу из свог угла и стави тачку на нагађања.

 
Darko Lazić, Ana Sević
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ИНСТАГРАМ, НЕМАЊА НИКОЛИЋ

Ђорђе је открио да су он и Катарина потписали и предали папире за споразуми развод брака, како каже, неколико дана пре него што је она започела романсу са фолкером.

Đorđe Janković
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

- Љубав између мене и Катарине трајала је седам година, од чега смо четири године били у браку. Нажалост, нисмо се остварили као родитељи. Када смо видели да свако треба да настави својим путем, цивилизовано смо потписали предлог за споразумни развод брака, неколико дана пре него што је она почела свој однос са Лазићем, али је наш заједнички живот прекинут доста раније - рекао је Ђорђе.

Đorđe Janković
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

- Предмет је пред судом и чекамо позив судије. Нисмо у контакту осим у вези процеса развода кад смо се и задњи пут видели. Ја јој желим сву срећу у животу и свако добро. Уплитање медија у цео случај некима је можда донело корист, али мојој породици и мени донело је немир.

Darko Lazić
ФОТО: ИНСТАГРАМ

- Замислите само како се осећам док родитељи деце коју тренирам читају натписе по новинама. Исту ту децу учим да вештину користе искључиво у самоодбрани и да не буду насилни. Шта год више да изјавим могу само да нанесем стету и Катарини и себи – рекао је још увек законити муж фолкерове девојке, а онда се осврнуо на певача.

- Дарка Лазића не познајем лично нити сам икада био у било каквом контакту са њим. Бојим се да би било којом другом искреном изјавом само продубио медијско препуцавање што ми никако није циљ.

(Курир.рс/Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ова

06.09.2022 05:48

Естрада,је пропаст жива.Незна се,ко је са ким? Тачно да се згаде народу.

ОДГОВОРИТЕ