Абазовић дао изјаву тужиоцима о шверцу цигарета

- Предсједник Владе Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић дао је данас изјаву у Специјалном државном тужилаштву шверцу цигарета.

Регион 05.09.2022 | 12:03
Абазовић дао изјаву тужиоцима о шверцу цигарета

"Морао сам да искажем путоказ шверца цигарета у Црној Гори, говорио сам о оперативнин подацима и очекујем да тужилаштво утврди да ли је то тачно или није", појаснио је новинарима Абазовић.

Он је рекао да је говорио о шверцу цигарета у Црној Гори у периоду од три, четири године.

Абазовић је додао да је задовољан и да тужиоцима треба времена.

Абазовић је поновио и да је његова Влада пала и због расвјетљавања убиства главног и одговорног уредника листа "Дан" Душка Јовановића, истакавши да са тим убиством имају везе они који су укључени у шверц цигарета, чију шему је данас предочио у Специјалном тужилаштву.

Абазовић је у петак, 2. септембра, најавио да ће доставити документа и шему како се то ради, наводећи да је неке од тих доказа тужилаштво имало и раније, али да ништа није урађено.

Абазовић је о томе говорио у Скупштини 19. августа приликом расправе о повјерењу његовом кабинету, када је изгласно неповјерење. 

(Срна Фото: Вијести.ме) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ГРОМ

05.09.2022 10:22

Дритане свака ти цаст удри МАФИЈУ гдје год мозес

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хазим

05.09.2022 11:09

Нови скебербег у црној гори. Влада није пала због сверца цигарета већ због тајног споразума са СПЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Попај

05.09.2022 11:18

Има ли ту негдје Рудоња, јесу ли то његови играчи из онијех времена....?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

06.09.2022 11:55

Потписани споразум са Српском православном црквом није тајни документ и доступан је сваком грађанину Црне Горе. Г. Абазовић је био веома храбар да га потпише јер је Мило Ђукановић својом политиком подјела међу грађанима Црне Горе развио такав шовинизам и србофобију до српскога народа да је то горе него у Украјини што раде од припадника руског народа.

Name

АнтиМаф

05.09.2022 11:54

у БиХ још нисмо имали срећу да такав дође у ситуацију да преживи. Ко год се одважи буде убијен. Так када таквог будемо имали кренућемо напријед. За сада смо у блату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобо

06.09.2022 11:39

Цуди ме да Црногорци трпе овог сверцера

ОДГОВОРИТЕ