СНСД поручио својим члановима да не дођу на састанак

Градоначелник Љубиша Петровић рекао је како су из поузданих извора стигле информације да су чланови савјета мјесних заједница који су кандидовани испред СНСД-а добили из своје странке упутство да се на састанак не одазову, а у јавност је процурио и допис Градског изборног штаба и кординатора за јавну управу СНСД-а упућен члановима савјета који су, како у допису пише, искључиво из СНСД-а.

Република Српска 31.08.2022 | 15:25
СНСД поручио својим члановима да не дођу на састанак

У Великој сали Центра за културу одржан је састанак  представника савјета мјесних заједница, замјеника директора Аграрног фонда Здравка Микића и градоначелника Љубише Петровића, на коме је разговарано о  плану извођења најављених радова асфалтирања и постављања расвјете од стране Аграрног фонда, односно реализацији три милиона конвертибилних марака добијених од Компензационог фонда у ове сврхе.
Састанак је протекао у конструктивном дијалогу учесника. Представници савјета мјесних заједница добили су обједињене спискове захтјева пристиглих у Одјељење за стамбено-комуналне послове и заштиту животне средине за своје мјесне заједнице, као и оквирне процјене трошкова ових радова, како би се усагласили подаци којима чланови савјета мјесних заједница већ располажу са оним што су њихови мјештани директно предложили.

Упркос најснажнијем охрабривању свих представника савјета мјесних заједница да узму учешће у данашњем састанку, многи од њих се нису одазвали.

Градоначелник Љубиша Петровић рекао је како су из поузданих извора стигле информације да су чланови савјета мјесних заједница који су кандидовани испред СНСД-а добили из своје странке упутство да се на састанак не одазову, а у јавност је процурио и допис Градског изборног штаба и кординатора за јавну управу СНСД-а упућен члановима савјета који су, како у допису пише, искључиво из СНСД-а.

У допису се, између осталог, дају инструкције за прикупљање информација симпатизера ове странке о приоритетним пројектима, да ли се раније мјесна заједница обраћала Градоначелнику за наведени пројекат (ако јесте, ког датума) и коју штету мјесној заједници и њеним мјештанима наноси игнорисање пројекта од стране Градоначелника.

Градоначелник је изјавио да је управо ово рецепт о томе како се не треба радити и како људе подијелити.

- Сврха овог, а и претходних састанака ове врсте, била је управо та да све Мјесне заједнице, а тиме и сви мјештани, буду подједнако заступљени, без обзира којој политичкој опцији припадају - рекао је Петровић, додајући да је сам рок за доставу података у спорном допису СНСД-а својим члановима 2. септембар 2022. године уједно и први дан почетка предизборне кампање и да ово сигурно не може бити случајност.

(БН)

Коментари / 19

Оставите коментар
Name

Урке

31.08.2022 13:49

Мозете како хоцете до 02 октобра. Тад цемо повуци воду за вама...хехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мргуд

31.08.2022 14:49

Па какве везе има сто нису досли од октобра нецеих нико висе ни звати,само стоце многи од њих да мијењају дресове и политицке странке али бице мало покасно ..

Name

Кадија

31.08.2022 14:50

СВАТАЈУ ЉУДИ ДА СУ ГОТОВИ ЊИХОВА ПОЛИТИЦКА КАРИЈЕРА ЈЕ ГОТОВА,ОВЕ МАЛО ВЕЦЕ РИБЕ ИДУ НА РОБИЈУ..

Name

Липицанер

31.08.2022 14:51

Досли не досли послије октобра и нетребају јерце да буду политицка манина..

Name

Ухх

31.08.2022 16:18

Љубиса позови народ да се окупи. То је нас новац а не само сектаса. Тако купују гласове.

Name

борац

31.08.2022 14:20

Мафија на целу са додиком окупља лопове и глупаке а има и фала богу они рацунају на вецину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

31.08.2022 16:36

Већ се почели одвајати.Па мало је рано али добро време је полако скупљати крпице и морати каблове

Name

Гласац

31.08.2022 17:11

Да даааа

Name

Ре

31.08.2022 17:28

Лоповцине сад вам је Љубиса Петровиц оцитао и показао лекцију коју ви нисте ни знали ни хтјели како се yсмјерава новац на транспарентан нацин онај који сте ви мислили опљацкати преко асфалтиранхља којекаквух пyтева и некаквом расвјетом коју би мозда радила Калдера или нека мафијаска васа фирма киха би прала новац за вас лопиве

Name

Ре

31.08.2022 17:58

Нема ниста од пљацке 3 милиона км које су лопови и СНСД и коалиционих партнера имали у плану у Бијељини сад смо увидјели да смо ми Семберци урадили велику ствар избором Љубисе за градонацелника показао је лоповима како се новац транспарентно троси и нема мутних послова баз којих нема ни опстанка СНСД,, подрска за најбољег градонацелника Љубису

Name

Илија

31.08.2022 15:40

Хајде Петровићу не сикирај се још само мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стално

31.08.2022 16:04

Били и остали лопови као и вођа им. Петровић не брини. Ничија није до зоре сјала па неће ни њихова. Фала богу долази 2.10.када ће мо њима рећи да нема више. Доста су нас држали као овце у тору. Чобан изгубио компас па нас ослободио тортуре и исмијавања. Сада нека узме за руку пејину и остале секташе па затвор. Нека тамо раде и сарађују. Богатство које су покрали вратити народу да и наро осјети благодети живота. Мисле да само они требају живети. Наша омладина морала да оде у свијет ради багре која ником сем секташа неда пристојан и нормалан зивот. Зато гласачи, до последњег на изборе и рушимо систем који је упропастио и државу и народ у оба ентитета. До побједе над садашњом влашћу

ОДГОВОРИТЕ
Name

XОXО

31.08.2022 17:01

2 октобар је све Народно весеље лопови у затвор

ОДГОВОРИТЕ
Name

XОXО

31.08.2022 17:09

ЈАЈАРЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравко

31.08.2022 17:46

А кад Додик тражи подршку за његове глупости о угрожености националног интереса од опозиције и они не пристану на његове глупости он каже да је опозиција издала РС. Они не желе било с’ким сарадавити да могу све сами покрасти. Народе надајте висе своје гласове преварантима, има у ово држави добрих и поштених Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

31.08.2022 18:14

НИСУ ГЛУПАЦИ ВЕЋИНА. ЊИХ У СНСД ЈЕ БРОЈНО МАЊЕ ОД ВЕЋИНЕ НАС ОБЕСПРАВЉЕНА У РС. УЗ НАС ЈЕ И ОПОЗИЦИЈА. ВИШЕ НАС ЈЕ. САМО СВИ МОРАЈУ НА ИЗБОРЕ. ИНАЧЕ НИСУ ПАТРИОТЕ. ДА СЕ СВРГНЕ НЕНАРОДНА ВЛАСТ. СВЕ СУ ПОХАПАЛИ. КО ЋЕ ЗА ЊИХ ВИШЕ НАРАДИТИ. МРШАВИ ГЛАДНИ РАДНИК. МОРАМО СВИ ИЗАЋИ РАДИ ЊИХ. ОНИ И ПЕНЗИЈЕ НАМА ДАЈУ. А ПЕНЗИОНЕРИ НЕ ИЗАЂУ И ДОДО ГЛАС УКРАДЕ ЊИХОВ. ВУКАН, ЈЕЛЕНА, ШАРОВИЋ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

31.08.2022 18:52

СДС И ПДП. И ВУКАН. НЕ БИ СМИЈЕЛИ ПРИМАТИ ИЗ ДРУГИХ СТРАНАКА ПОСЛИЈЕ ИЗБОРА. ТО СЕ МОРА У ЗАКОНУ РЕЋИ. ПА ОНДА И МИ ЋЕМО ИЗГУБИТИ ПОВЈЕРЕЊЕ. САМО Н О В И. ЧЛАНОВИ. ШТА СМО ОНДА НАПРАВИЛИ. НЕКО СЕ ПРЕШАЛТА, ГДЈЕ ЈЕ И КАД ЈЕ БОЉЕ. ТРЕБАЛИ СУ ПОШТЕНО РАДИТИ. НА СКУПШТИНИ СНСД СВИ ГОВОРЕ И НЕЛОГИЧНО, САМО У ОДБРАНУ СТРАНКЕ. САМО НОВЕ ЧЛАНОВЕ. АКО ЋЕ БИТИ ТАКО, ОНДА МИ ГУБИМО ВРИЈЕМЕ. ОНДА У РС САМО ЈЕДНУ СТРАНКУ. И НЕЋЕМО ИМАТИ ИЗБОРА ТОЛИКО. РАДИЋЕ И ОД ЧЕГА СЕ ЖИВИ. А КАД СКОЧЕ ТРОШКОВИ ЖИВОТА, ОПЕТ БИРАМО, САМО ЈЕДНУ СТРАНКУ. САД. ШАРОВИЋ,. ЈЕЛЕНА,. ВУКАН РАДОВИЋ, ПЕТРОВИЋ, БОСИЋ, ЦРНАДАК, ВУКОТА, СТАНИЋ. И СВА ОПОЗИЦИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мој Љубиса

01.09.2022 07:28

Иди обуци бијели мантил.Какав ти и полтика,само бламирас своју интелигенцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др.

01.09.2022 07:40

Добар и постен момак. То се види у погледу.

ОДГОВОРИТЕ