Сестре Инди и Едита се опет посвађале и блокирале на друштвеним мрежама!

Едита и њена рођена сестра Индира Арадиновић Инди наводно су поново заратиле! Наиме, Едита је блокирала Инди и на друштвеним мрежама, и на мобилном телефону и више за њу неће да чује!

Забава 29.08.2022 | 17:33
Сестре Инди и Едита се опет посвађале и блокирале на друштвеним мрежама!

Само неколико дана након што је гостовала у емисији код Огњена Амиџића где је изјавила да је са сестром у добрим односима, те да никад не би могла да каже другачије, Едита је саму себе демантовала.

 
Edita Aradinović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

- Ја бих највише на свету волела да смо нас две нераздвојне и блиске, али то просто није могуће јер смо потпуно различите, имамо потпуно супротне погледе на свет и то је просто тако, ј*бига, не може све да буде идеално - рекла је Едита у емисији, а онда је након неколико дана, како преноси Скандал, блокирала сестру.

Иначе није познат тачан разлог нове свађе, али се шушка да је крива Инди која је двосмислено коментарисала Едитину трудноћу и рекла да би Едита требало да потврди да је у другом стању.

Indira Aradinović Indi
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Она је на то прокоментарисала да се Инди поиграва са медијима, те да је све то њена игра због које ју је поново блокирала.

Подсетимо, пре само неколико година Инди се јавно одрекла млађе сестре и тада је о томе говорила:

"Замолила бих своју лажну сестру Едиту да не поставља мој спот на стори. Схватам њену потребу да похвали мој рад, али њено мишљење ми и те како није битно сада. Она зна зашто то пишем. С обзиром да сам блокирана од њене стране на истој мрежи од 2017. године без објашњења, сматрам да је подршка сувишна и лажна - написала је Инди и додала да се Едита променила због учешћа у једном шоу програму, када, како каже, ниси могао нос да јој дотакнеш. Врло тужно што неко нешто ради да би испоштовао норме бизниса. Каква си у приватном, таква буди и у пословном свету. Увек иста и искрена ваша Инди - написала је тада певачица на Инстаграму.

(курир.рс/скандал)

Коментари / 0

Оставите коментар