У Прњавору Дан жалости због погибије мајке и кћерке

У Прњавору је Дан жалости поводом трагичне смрти мајке и кћерке из ове локалне заједнице, које су погинуле у саобраћајној несрећи на магистралном путу Клашнице-Прњавор, у Насеобини Лишња.

Република Српска 29.08.2022 | 07:48
У Прњавору Дан жалости због погибије мајке и кћерке

Начелник општине Прњавор Дарко Томаш прогласио је Дан жалости на дан сахране настрадалих и упутио саучешће породици Девић, саопштено је из Општинске управе.

Дан жалости обиљежава се спуштањем заставе на пола копља на зградама Општинске управе Прњавор, јавних предузећа и установа, док на јавним мјестима неће бити одржавања програма јавног, културног и забавног карактера.

"Позивамо физичка и правна лица која обављају угоститељску дјелатност, као и медије који дјелују на подручју општине, да своје пословање прилагоде Дану жалости", напоменули су из општине Прњавор.

Саобраћајна несрећа у којој су трагично страдале мајка и кћерка догодила се у петак, 26. августа, а том приликом три лица су повријеђена, међу којима је и четворогодишња дјевојчица.

У удесу су учествовала возила "голф четири" и "рено 19", који се том приликом запалио и изгорио, а у њему су страдале мајка и кћерка. 

(Срна Фото: Фото: Илустрација/Архива/Независне)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Миг54

29.08.2022 06:32

Мисли бурле да је најпаметнији, превеслаће га Угри само тако а пораз ће платити грађани кад се једног дана пробуде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НМ

29.08.2022 13:22

О чему ти причаш,јадо јадни....

Name

+

29.08.2022 08:03

ПРЕЖАЛОСНО. САУЧЕШЋА ПОРОДИЦИ.

ОДГОВОРИТЕ