Северинини бивши удружили снаге: Милан и Игор постају пословни партнери

Милан Поповић и Игор Којић, бивши партнери Северине Вучковић, удружили су снаге и постали блиски пријатељи, а како Курир сазнаје, ускоро и пословни сарадници.

Забава 27.08.2022 | 20:11
Северинини бивши удружили снаге: Милан и Игор постају пословни партнери

Краљ бакра и син Драгана Којића Кебе проводе заједно време на Хрватском приморју, па су им током дружења синуле разне идеје. Према речима нашег извора, бизнисмен из Вршца има намеру да отпочне нов бизнис с Којићем.

Severina, Severina Vučković, Igor Kojić, Milan Popović
фото: Немања Николић, Принтсцреен/Инстаграм

- Откако су се срели и решили све нејасноће које су имали, Милан и Игор су током разговора закључили да имају много заједничких интересовања. С обзиром на то да Кебин наследник има одличне менџерске способности, а Милан новац, дошли су на идеју да покрену и неки заједнички бизнис. Још о томе не желе да износе детаље у јавност. Довољно је и ово што су заједничким фотографијама показали да су на истој страни, а о послу ћете чути ускоро - прича наш саговорник. Према његовим речима, Игор је одушевљен Милановим предлозима и организационим способностима.

Severina, Igor Kojić, Milan Popović
фото: Ана Паунковић, Инстаграм

- Све лоше што је Игор чуо о Милану је пало у воду када су се лично упознали. Којић је фасциниран Милановим ликом и делом. Сатима су причали и дошли су на неке идеје које ће се ускоро реализовати. Не знам колико им је Северина била тема, али сигурно да су се и њом бавили. Такође, на рођендану код Игора су се сви лепо провели и сада настављају дружење. И када буду склапали заједничке послове, све то ће регулисати уговором код адвоката, тако да и једна и друга страна буде сигурна - завршава наш саговорник.

Хрватски медији и даље спекулишу да ће се Игор појавити на предстојећим суђењима Милана и Северине и као Поповићев кључни сведок, који би још једном покушао да оспори заједничко старатељство које имају над сином Александром. Иако је током првог суђења 2020. године Милан добио пуно старатељство над дететом, годину дана касније суд је донео одлуку да се о сину певачица и бизнисмен старају заједно. Ни Милан, а ни Игор, нити његова породица Којић, неће јавно да се оглашавају.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар