Позив Лазаревићу: Не вријеђајте раднике ГУ БН

Поводом бројних оглашавања на друштвеним мрежама директора Аграрног фонда Златана Лазаревића (СНСД) у којем раднике и раднице Градске управе назива погрдним именима, Синдикална организацјиа Градске управе града Бијељина има потребу да реагује.

Република Српска 27.08.2022 | 12:07
Позив Лазаревићу: Не вријеђајте раднике ГУ БН

Говорећи о запосленима у Градској управи ниподаштавајућим и уврједљивим тоном, као о старлетама, конкубинама, јаранима и рођацима, директор Лазаревић смеће с ума да ти људи обављају одговорне послове од којих у великој мјери зависи функционисање локалне самоуправе.

Међу њима су мајке и очеви, чланови породица погинулих бораца, борци, ратни и цивилни инвалиди, високообразовани стручњаци који су остваривали одличне резултате на студијама, а прије свих, људи који савјесно извршавају своје радне обавезе.

Очигледно намјерним таргетирањем колетива Градске управе и унижавањем њеног угледа у јавности, које се понавља из дана у дан, јасно је да се жели отежати функционисање градске администрације и урушити повјерење грађана у њен рад.

Вјерујемо да господин Лазаревић, као дугогодишњи функционер у неколико јавних предузећа и установа, врло добро зна колико је за њихово функционисање важан коректан однос између грађана и установа и зато га позивамо да престане да вријеђа запослене у Градској управи и тиме да вербално загађује простор јавног говора, као и да се извини за увреде упућене радницама и радницима Градске управе, саопштила је синдикална организација градске управе града Бијељина.

(БН) 

Коментари / 19

Оставите коментар
Name

???

27.08.2022 10:24

Па људи моји шта се ово дешава?! Ови из СНСД-а на свим нивоима власти се понашају крајње бахато! Умислили да им је ово ђедовина па да могу како хоће! А добро се зна ко ке шта имао прије власти, све бједа и фукара била!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.08.2022 12:42

Можда спрема терен да буде премијер. Жељка је именована јер је Додик рекао да је дрчна и зато је именовао. То је главни критериј СНСД а за избор.

Name

Тата

27.08.2022 10:26

Ма ова фаца је за игноре.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соко

27.08.2022 19:09

Поглавица клемпаво уво! Да ли је се ујко маме пијан дохватио па на свијет додје Златан златни

Name

Хахахахихихихохохо

27.08.2022 10:49

Види сад овога,криминал му вири из очију.ово ти је иста вела као сања вулић,душица шолаја,душанка мајкић,валерија лакић,она наташа радуловић,наталија тривић са сестром јолџићком....Ја боже драги шта су срби дозволили,ко да влада овом државом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срећко Шљивиц

27.08.2022 10:52

Овај Златан е да ли му је ''златан'' то је велико питање, опељушио је Електродистрибуцију Бијељине..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да се зна

27.08.2022 12:24

ОБЕР ЛОПОВ! СРАМОТА ЗА СНСД. НАЈЉИГАВИЈИ, НАЈПОКВАРЕНИЈИ, ПОДМУКАО, НЕЧОВЈЕК, СМРАД И НАЈВЕЋЕ ЗЛО. ТО ЈЕ ЊЕГОВА ЛИЧНА КАРТА

Name

Електро

27.08.2022 12:30

Свако ко га зна и зна шта и како ради, зна о каквом лопову се ради. О каквој ЛОПУРДИ. Не поновило се!!!!

Name

Јоја

27.08.2022 11:01

Кад је неки пилав у Бл или нека друга глупост,раднике ЕБ бицем церају у аутобусе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мха

27.08.2022 11:06

Лазаревиц пропали студент , танге манге манге , полако болан ти и твој сеф мицло гицко доводите семберију на просјацки стап за крмка из лактаса, хоце крмак и његова мафија да у робље отјерају народ у републици српској гори су од дахија аганлије и куцук алије ,кад устане кука и мотика бице онда по глави снсд турака, но снсд турака неце бити висе после октобра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелица радник

27.08.2022 11:11

Будала једна зализана и нашминкана. Како те није срамота да се појавиш у јавности. Уништио си све гдје си био од Универзала преко Електро Бијељине до Аграрног фонда. Послије избора има да идеш на робију за ова 3 милиона што си украо за бандере и асфалт, баксузе један.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Секта

27.08.2022 11:13

То је он добио задатак знају да висе никад немогу побиједити у Бијељини тј у 2 највеца града заједно са Бањалуком а колико новаца улазу у сваке узборе ал ми се немоземо купити парама бољи је нас Петровиц од цијеог руководства СНСД заједно са трабантима који који их годинама подрзавају тј пљацкају градане

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раајко

27.08.2022 11:20

Лазаревић није описао своју манекенску фацу. Није ни за цртани филм.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мунгос

27.08.2022 11:38

У страху су велике оци. Најгоре је исцекивање а зна даму долази робија. Не смије ни побјеци а напљацко се пара. Изгледа као препродавац свиња на стоцној пијаци да не увриједим препродавце. Овакви паразити су нас довели до овога треба их одстранити из друствених токова негдје у суму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И да резимирам..

27.08.2022 12:23

Није сила Богу мила... У памет се они који се богатите са ледја народа... Како радили тако вам Бог помогао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фебо

27.08.2022 12:50

Ма шта тај кломпе има да прича да има достојанства и образа неби тако говорио.То је језик припадника секте они другачије незнају.Ставите га у изолацију после октобра нек му честити бијељинци пљуну у фацу на улици боље није заслужио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

27.08.2022 12:55

У градској управи и јавним предузећима раде све сељаци који имају имања а ово им дође као одмор.Који факултети? Јел 'мислите на ове по Бијељини и Брчком.? Дјеца по градо са факултетима Београд, Ново Сад не могу добити посао ни помоћу трикова. Сељаци купују посао за паре. А овај што каже да је пропали студент, прво нека се распита шта је човјек завршио. Ти то не би ни у сновима. Нисам ничији адвокат нити ме то интересује али знам. То не могу ови са купљеним дипломама што владају градом да коментаришу.И не долазе на посао. Немају столица довољно за њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре истина

28.08.2022 12:05

Завршен Пољопривредни факултет смјер сточарство.. У Новом Саду завршио.. Већ 7 година радим друге послове да егзистирам.. Гдје год сам конкурисао све конкурси про форме ради.. И у општини у одјељену није било мјеста за мене ни да волонтирам.. У ЗП чистио оборе свињама.. А у министарству пољопривреде раде моји школски из средње школе..Нисам ни у једној странци.. Ајд да видим и питам господу јел вам треба у Семберији инжињер пољопривреде. смјер сточарство.. Положен државни испит. Новосадски универзитет... Јавите ми се.. Ја сам конкурисао, молио.. Био члан сваке странке.. Сад нисам нити ћу бити.. Треба ли вам Семберијо, општино, министарство пољопривреде.. Требам ли Вам.. Има нас образованих..

Name

Гале

27.08.2022 15:40

Кокан лазаревиц 3 дана није радио у струци а све цега се дотако довео до пропасти све по налогу лактасенка

ОДГОВОРИТЕ