Јокић: Била је част играти пред нашим народом

- Српски кошаркашки репрезентативац Никола Јокић захвалио је навијачима на подршци у мечу против Грчке у другом кругу квалификација за Светско првенство, које ће бити одиграно 2023. године.

Кошарка 26.08.2022 | 07:36
Јокић: Била је част играти пред нашим народом

Србија је синоћ у Београду после продужетка победила Грчку 100:94. Јокић је на овом мечу постигао 29 поена и имао осам скокова и шест асистенција.

"Било је веома занимљиво. Било је то сјајно искуство и тешка утакмица за нас. Свака част публици. Били су наш шести играч и били су уз нас, носили су нас... Била је част играти пред нашм људима, велика је част играти пред својим народом, који су нам давали енергију све време. На трибинама су била и велика имена и у нашој држави и у спорту и то је била велика част имати њих као подршку", рекао је Јокић новинарима после утакмице.

Он је током меча добио велику подршку навијача.

"Осетио сам љубав од наших навијача. Било нам је важно да победимо. Васа Мијић сре повредио и то је био велики проблем за нас. Огњен Јарамаз је одиграо фантастично за нас, контролисао је утакмицу. Ако будемо играли овако, нећемо имати проблема", истакао је Јокић.

Србија ће у недељу гостовати селекцији Турске.

(Тањуг Фото: Тањуг) 

Коментари / 0

Оставите коментар