Испливао снимак убиства "Шкаљарца" у Хрватској

У пуцњави која се догодила јутрос око 6 сати испред ноћног клуба на Пагу убијен је Црногорац Горан Влаовић (38), а како преносе хрватски медији, осумњичен за убиство је држављанин Србије.

Регион 25.08.2022 | 18:03
Испливао снимак убиства "Шкаљарца" у Хрватској

Појавио се снимак непосредно после пуцњаве, на коме се види како Влаовић лежи на плочнику, док двојица мушкараца покушавају да му помогну. Док један покушава да га реанимира, други му је рукама покрио рану покушавајући да заустави крварење.

Како се незванично сазнаје убица је пришао Влаовићу с леђа и из пиштоља с пригушивачем хладнокрвно испалио хитац у врат. Камере су наводно снимиле и саму ликвидацију шкаљарца.

Упркос свим напорима сведока и лекара Хитне помоћи, која је брзо стигла на место злочина, младић је преминуо на путу до болнице. На месту злочина и даље траје увиђај, како би се утврдиле све чињенице и околности догађаја.

"Исусе, пуцао му је у главу, пуцао му је у главу!", викали су унезверени сведоци пуцњаве.

Србин је након злочина покушао да побегне, међутим ухапшен је недалеко одатле и приведен у полицијску станицу. Како је саопштила хрватска полиција он је потом и ухапшен, међутим ни његов идентитет још није саопштен јавности.

Сумња се да је убиство Црногорца наручено и да је реч о мафијашком обрачуну.

Влаовић према полицијским изворима слови за блиског члана шкаљарског клана из Котора. Раније је био осуђен у Црној Гори због учешћа у убиству вође навијача Црвене звезде Марка Веснића и рањавања његовог кума Ивана Марковића у Херцег Новом.

(Курир  Фото: Принтсцреен/Инстаграм)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ноле

25.08.2022 17:21

Е бас се на снимку види како овај лези а двојица му помазу.Мозда на неком другом,на овом сигурно не...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бато

25.08.2022 23:18

Баш србијанци предњаче у криминалу и убиствима !

ОДГОВОРИТЕ