Крај ере: Милан Павков напушта Црвену звезду

Милан Павков напушта Црвену звезду! Његов нови клуб биће Ал Фејха из Саудијске Арабије и тамо ће наставити каријеру. Договор је постигнут, папирологија и параф требало би да се ставе у наредних неколико дана.

Фудбал 25.08.2022 | 16:43
Крај ере: Милан Павков напушта Црвену звезду

Једна лепа епизода која је трајала пет сезона је готова. Миљеник навијача Црвене звезде, јунак тријумфа над Ливерпулом у Лиги шампиона 2018. и стрелац два антологијска поготка наставља даље.

Биће упамћен и по головима које је дао Милану, Копенхагену, Клужу, Партизану... Крвавој глави и чалми у историјској утакмици против Салцбурга која је била прекретница за Црвену звезду.

Нажалост, по Милана Павкова, у последњој утакмици у дресу Црвене звезде, против Макабија, десио му се малер. Неспретном интервенцијом постигао је аутогол у 90. минуту, који је аутоматски значио и елиминацију Звезде из Лиге шампиона.

Међутим, навијачи који су му певали "Хеј Павков, скочи, дај гол главом" сигурно га неће памтити по томе.

Црвена звезда би требало на рачун обештећења да добије 1.000.000 евра за <а хреф="хттпс://www.курир.рс/спорт/фудбал/3945181/милан-павков-звездан-терзиц-добрица" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Милана Павкова. Од те суме 30 одсто инкасираће Раднички из Ниша, по ранијем договору два клуба. Сам фудбалер потписаће трогодишњи уговор са Ал Фејхом, где ће по сезони зарађивати 750.000 евра.

Црвена звезда му је изашла у сусрет, у џентлменском договору, како би зарадио велики новац у зрелим играчким годинама. Ал Фејху тренира некадашњи тренер Партизана Вук Рашовић, док је први голман те екипе Владимир Стојковић.

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ПФЦ

25.08.2022 15:34

Бас тако, остаце упамцен по бриљантном аутоголу. Да имало вриједи играо би негдје у Европи а не у СА. Клоц !!!

ОДГОВОРИТЕ