Шкаљарац убијен на Пагу пред бившом српском мисицом

Припадник шкаљарског клана Горан Влаовић, који је рано јутрос убијен на Пагу у Хрватској, из клуба је изашао у друштву бивше српске мисице Драгане Банић када му је убица, држављанин Србије, пришао с леђа и пуцао му у главу! Како наводе хрватски медији, Србин му је пуцао у врат из пиштоља са пригушивачем, и чим је Влаовић пао на земљу, дао се у бег.

Регион 25.08.2022 | 15:26
Шкаљарац убијен на Пагу пред бившом српском мисицом

Како наводи Јутарњи лист, Влаовић је са бившом мисицом изашао из клуба, налазио се на 15 до 20 метара од улаза када му је егзекутор пришао и испалио хитац.

И док је Влаовић пао као покошен, убица је почео да бежи и у бегу је од себе одбацио и пиштољ.

Међутим, Србин егзекутор није далеко одмакао, јер га је убрзо пресрела интервентна јединица и ухапсила га. За сад све указује да је убиство било наручено.

"Па то је Горан, то је Горан!", викало је неколико особа које су се затекле испред клуба, што очито значи да је Влаовић пре него је убијен, био у друштву више особа које су га познавале.

Он је, како нам је рекло неколико суговорника, већ данима био на Пагу и у друштву девојке и још неких особа тих је вечери био виђан и у неким другим ноћним клубовима.

Наводно је био и праћен и тек се треба установити је ли био само под "надзором" егзекутора који је тренутно на испитивању у задарској полицији или је у томе учествовало и више особа.

Иако се спомињало да је било сукоба и у клубу пре него се догодило убиство, врло брзо се установило да то није тачно.

Полиција анализира снимке

Полиција је већ изузела снимке надзорних камера, а постоје и бројни снимци оних који су се око 6 сати затекли испред клуба и снимали смртно рањеног Влаовића и особе које су покушавале да му помогну.

Шта је тачан мотив због којег је Влаовић ликвидиран у класичној "сачекуши" полиција истражује.

Бивша српска мисица Драгана Банић била је учесница Парова и раније је довођена у везу с неким српским фудбалерима.

(Блиц    Фото: Друштвене мреже/ Принтсцреен)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

СОКОЛАЦ

25.08.2022 15:50

И Сокоцани се разбјезали

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

25.08.2022 20:42

Зрће постаје опасно боравиште - превише је дроге на тој локацији.

ОДГОВОРИТЕ