Нова љубав на помолу: Бред Пит и Емил Ратајковски ухваћени у јавности?!

Велика холивудкса звезда Бред Пит (58) недавно је виђен на "дејту" са Емили Ратајковски, 31- годишњом супер моделом и манекенком, па се овим поводом јавности пробудила жеља за одговорима на питања - Шта се ту дешава? Да ли је Емили следећа Анђелина?

Забава 24.08.2022 | 20:27
Нова љубав на помолу: Бред Пит и Емил Ратајковски ухваћени у јавности?!

Према блиским изворима, манекенка и глумац се често састају и проводе доста времена заједно. Један од очевидаца објавио је пост на друштвеним мрежама, који су цитирале западни медији.

Испоставило се да су Бред Пит и Емили Ратајковски заједно ручали у једном од париских ресторана.

Emili Ratajkovski
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Касније су фанови поново приметили пар заједно, али у једном од барова у Њујорку. Глумац и манекенка још нису коментарисали своју везу.

Познато је да су Емили Ратајковски и Себастијан Бер-Меклард раскинули после четири године брака, а одлуку о раскиду донела је манекенка. Гласине о раскиду пара први пут су се појавиле 14. јула, када је 31-годишња манекенка виђена без бурме.

Emili Ratajkovski
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

А, Бред Пит је сада у центру скандала због суђења са бившом супругом Анђелином Џоли. Обавештајне агенције су замало ухапсиле холивудског глумца због инцидента у авиону 2016. када се наводно Бред напио и вређао супругу. Пошто је небо земље у надлежности савезне владе, ФБИ је спровео истрагу.

Глумац је након кратке истраге ослобођен оптужби.

(Курир.рс / БлицЖена.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар