Огласио се Канга након скандала на Маракани

Не стишава се бура након болне елиминације Црвене звезде од Макабија из Хаифе у плеј офу за Лигу шампиона.

Фудбал 24.08.2022 | 18:00
Огласио се Канга након скандала на Маракани

Реакције стижу са свих страна, а једна од тема је и проблематично понашање темпераметног Гелора Канге приликом измене у 53. минуту.

Дејан Станковић још увек ништа није рекао о случају Канга, габонски фудбалер огласио се дан касније на Инстаграму на чистом српском - без помињања детаља из 53. минута јучерашње утакмице.

"Хвала свима на огромној подршци и безусловној љубави коју нам пружате! Нисмо успели да се квалификујемо за Лигу шампиона, али пред нама је Лига Европе и шампионат, потрудићемо се да вас овај пут не изневеримо. Ваша подршка ми пуно значи, хвала вам још једном и волим вас!", написао је Гелор Канга уз остављена срца и спот за навијаче Црвене звезде, који су га у коментарима бодрили после неуспеха у квалификацијама за Лигу шампиона.

Канга је направио је скандал претходне вечери на стадиону "Рајко Митић" када се наљутио на Дејана Станковића због измене у 53. минуту, док је Црвена звезда водила 2:1 против Макабија и имала резултат за продужетке.

Како је објаснио Мирко Иванић, Канга и Станковић су још на полувремену разговарали о измени пошто је Габонац имао жути картон а са обзиром на његов темперамент увек постоји ризик од искључења.

Недавно је Канга одиграо свој 150. меч у дресу Црвене звезде, а спортски директор Митар Мркела најавио је преговоре око новог уговора (актуелни истиче на крају сезоне), па остаје да видимо да ли ће јучерашњи меч нешто променити у томе.

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

855

25.08.2022 08:49

Канга је имао један кикс код првог гола Макабија али то нема везе са извођењем. Ипак, није требао онако реаговати, без обзира и ако је Станковић погрешно процијенио.

ОДГОВОРИТЕ