СНСД је посљедња елементарна несрећа за Српску!

"Тужно је у шта смо се претворили, али нећу попустити, борићу се из петних жила, запамтите добро- Бијељина и Семберија су најјачи бастион одбране Републике Српске од накарадне СНСД власти, јер сте највећа елементарне непогода која је ову земљу задесила и траје скоро двије деценије..."

Република Српска 23.08.2022 | 09:03
СНСД је посљедња елементарна несрећа за Српску!

- Први утисак - богте ево Лазића, предсједник Градског одбора СНСД-а у Бијељини, па човјече ти си жив?

Ово је коментар градоначелника Бијељине Љубише Петровића на фејзбук профилу, који тврди да се први човјек СНСД-а у том граду није оглашавао никако поводом незаконитог наплаћивања градског паркинга свих ових година.

"Човјек узурпирао својину града и никоме ништа. Сада нови детаљи, узимао паре од Бање Дворови у договору са директором, мислим се у себи човјече врати то што Бањи дугујеш, како те није срамота, сигуран сам и знам да у СНСД-у има и добрих људи који се стиде ко им је предсједник Градског одбора… Њега даље коментарисати је неукусно", навео је Петровић.

Он даље у објави наводи да директор Аграрног фонда млати папирима и чита законе, и онда преписивачки говори о проглашавању елементарне непогоде у вези које сам се дан раније огласио након чега су СНСД-овци брже боље заказали прес да они мене као упуте, а директор Аграрног фонда се позива на састанак у Градској управи са којег је побјегао када је почела прича о равномјерној подјели новца…

"И гријешите директоре Аграрног фонда ако мислите да рачуне полажете само Влади Републике Српске јер она даје новац? Прво новац је НАРОДНИ, народ га даје и ја само тражим да народу полажете рачуне! Није из вашег џепа, није из ваше странке него из народне касе! Чак и да дајете  из свог џепа или буџета странке (што се никада неће десити) морате знати да овај град није ваша прћија и да има своју администрацију и ако сте мислилил да заобидјете Градску управу онда сте се грдно преварили, можете само бити тужени и кривично гоњени", навео је Петровић.

Он даље наглашава:

"Градска управа извршна власт а како рекосте на пресу Аграрни фонд је дио Градске управе, а Градоначелник овог Града сам ја ма колико год то вама тешко падало, у склопу Градске управе је Одјељење за стамбено-комуналне послове које има и које ће ревидирати регистар неасфалтираних путева/дионица и итекако ћете морати да сарадјујете јер ви нисте независно тијело у граду".

А Кнежевићу поручујем да ћу “хистерисати” све док год планирате да нетранспарентно трошите народни новац!

"Дакле, не дао Бог да ћу спречити улагања у рурални развој, али мора се знати гдје је отишла свака марка народног новца, значи тачан списак планираних дионица за асфалтирање да објавите, тачну финансијску конструкцију, да народ зна, да Бијељина зна, да Семберија зна, да извршна власт зна! Симптоматично је то што асфалтирате прије избора, што асфалтирате тако да иде преко Аграрног фонда а не преко Градске управе, што ће одабир асфалтираних дионица бити само  за “подобне гласаче”, објашњава Петровић и додаје:

"А што се тиче улагања у развој пољопривреде од стране републичке власти, знате ли Кнежевићу да смо прије само неколико година имали регистрованих преко 7.000 пољопривредних газдинстава а сада имамо мање од 2.700, јер сте подстицајна средства и пољопривредно земљиште под концесијама усмјерили ка пољопривредним тајкунима које сте ви створили, е то је ваша политика"!

Петровић даље поручује да "живимо у најсиромашнијој држави у Европи, није само у Бијељини чемер и јад, цијела земља вам је у макадаму, путеви су не дај Боже, па нам је српски члан Предсједништва “принудјен” да иде хеликоптером , то је резултат ваше дугогодишње владавине!"

"Тужно је у шта смо се претворили, али нећу попустити, борићу се из петних жила, запамтите добро- Бијељина и Семберија су најјачи бастион одбране Републике Српске од накарадне СНСД власти, јер сте највећа елементарне непогода која је ову земљу задесила и траје скоро двије деценије. Ви сте ову земљу осиромашили и отјерали народ више него било која суша, поплава и рат", навео је Петровић на крају своје објаве на фејзбуку.

(БН)

Коментари / 41

Оставите коментар
Name

Латинциц Синиса

23.08.2022 07:10

Црвена секта на целу са бакинацком битангом је највеце послератно зло које је задесило српски народ запдно од Дрине

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

23.08.2022 10:55

Бурлини себе још не виде у томе свом хаос криминалном стању, контају да још могу сисати животе народа и њихове огољеле мучне животе у свим сверама до пропасти свега у РС.

Name

Опозиционе странке

23.08.2022 07:11

Се заправо могу схватити као најгори дио СНСДа ... Насупрот народа ... Зраце, умарају, и имају дисфункцију владања и собом и свијетом за кога се представљају ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

23.08.2022 07:12

СВАКА ЈЕ РИЈЕЧ ТАЧНА. НАРОД МОРА САВ НА ИЗБОРЕ. ТРАЖИЋУ ПИСМЕНО КО ЈЕ ОСТАО ТАЈ ДАН КОД КУЋЕ. НИЈЕ ПАТРИОТА. Јежим се. Он Нас 18 година уништава. Па шта још треба. И више. Од 92. Није вриједан нашег времена овог за коментар. ШАРОВИЋ, ЈЕЛЕНА ВУКАН, РАДОВИЋ И СВИ ВИ УТ ЊИХ. ХВАЛА ВАМ НА ВРИЈЕДНИМ РАДУ како каже ВУЧИЋ. Обичан Пензионер. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

23.08.2022 07:16

Браво царе Свака ти је на мјесту

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИКОЛА

23.08.2022 21:30

ЛАЗИЋА, КНЕЖЕВИЋА И ЛАЗАРЕВИЋА И ЊИХОВОГ ПОНАШАЊА СЕ СТИДИ И 90 ПОСТО ЧЛАНОВА СНСД-А.

Name

Татар

23.08.2022 07:17

Мој господине лепо причаш али ти прица није за ове просторе.Знас ли коликом дозом безобразлука и бездусности ови људи располажу. Да не би народу одговарали згазице га као мрава ако се тај исти народ не трзне.А ако доиста морадну отићи с власти,усто сумњам, све ће развалити запалити како би уништили трагове као Немци кад су се 45'повлацили са ових простора

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уб

23.08.2022 07:21

Ово што ради СНСД и њихов вођа,није радио ни ЧАУПЕСКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БУДИ СЕ ИСТОК И ЗАПАД

23.08.2022 07:26

САМО ЈАКО ГРАДОНАЧЕЛНИЧЕ. ОВА ПОШАСТ СЕ МОРА СКИНУТИ СА ГРБАЧЕ НАРОДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијагноза

23.08.2022 07:27

Види се да је човјек љекар. Успосравио најтачнију могућу дијагнозу. Елементарна непогода!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само тако

23.08.2022 07:30

И треба на видјело да изнесете и једни и други сав ваш смрад. После тога ћу да одлучим коме да дам глас. X

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоцак

23.08.2022 07:47

Свака цаст овом младом цовјеку и домацину. ВИШЕ НАС ЈЕ ? РЕПУБЛИКА СРПСКА МОРА ДА СЕ БРАНИ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

23.08.2022 07:50

Теско нама са Владом Лазицем. Русили смо Недељка Цорица. Није нам ваљао избјеглица. Цовјек је натјерао Мицу Мицица да скине гаце. Јбг није нам ваљао превисе способан. Врати се Недјо институцијо и растјерај багру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.08.2022 09:56

Сви сте ви у овој црвеној секти лоповска багра. Није цориц избеглица он је из Рогатице. Лопов као и ви сви.

Name

Ре

23.08.2022 11:03

Сви сте ви сектаси лазови и лопови.

Name

МУХАЏЕР

23.08.2022 07:52

БРАВО ДОКТОРЕ ПЕТРОВИЋУ ! ВИ СТЕ ОЛИЋЕЊЕ КУЋНОГ ОДГОЈА (ЉУДСКОГ). А НЕ КАО КВИСЛИНЗИ СНСД -а И ОСТАЛЕ СЛУГЕ НЕЉУДСКОГ РЕЖИМА .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕ МУХАЏЕР

24.08.2022 06:40

Одличан коментар??

Name

Браво

23.08.2022 07:53

За најпостенијег градонацелника који је град Бијељина икада имао и свака цаст на борби коју водите против ове криминалне власти и вецине која је у васем граду а ми то Бањалуцани добро знамо како је борити се против криминалаца који владају градом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијагноза

23.08.2022 08:02

Дај боже да је тако! НИЈЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Легија12

23.08.2022 08:07

То легендо.Поздрав за доктора из Гацка.Нама овакви људи и домаћини требају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

23.08.2022 08:10

БТАВО ПЕТРОВИЋУ СВЕ ЈЕ ТО ТАКО НАРОДЕ ОТВОРИ ОЧИ И УКЉИЧИ МОЗАК СНСД ЈЕ ПРОПАСТ СРПСКОГ НАРОДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

23.08.2022 08:12

Свакати цаст млади цовјеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маја

23.08.2022 08:16

Браво!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

23.08.2022 08:25

Браво Љубиса! Сав постен народ је уз тебе. Лоповима треба стати у крај. Све су пикрали и унустили,банда лоповска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво !

23.08.2022 08:28

Браво Љубиша живио и здраво био , народ је уз тебе ! Бурле Додик је хрват и Усташа и он би само рушио све што је Србско .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лакташи

23.08.2022 08:34

Бог те благословио поштени човјече! И био ти на помоћи у остварењу твојих замисли. Уз тебе нас још има.Морамо збацити СНСД јарам с врата. Буди нам вођа. Кичма нам пуца од њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво Петровићу

23.08.2022 08:43

Све тачно и у срж написано. Пустош се не види док се човјек не помјери негдје ван БиХ. Тада схвати колико смо пропали у сваком смислу, економски, морално, политички. Одлазак омладине а и читавих породица је видљив и у Бијељини јер шта год се организује нема гужве, нема граје, нема народа. Некад су прославе у Трнави или Вукосавцима биле масовне и општа гужва од народа данас у Угљевику стотину људи на тргу а дани шљиве. То не виде само политичари жељни гласа и опстанка на власти па ако треба и без народа. То виде само они којима није свеједно што нестајемо. Ових задњих 20 година једних те истих на власти у РС па и БиХ као да завршавају неке злокобне пројекте из прошлости. Лаж шире као истину, крађу као правило, партијско полтронство као узвишени чин. Сва запошљавања иду преко Партије на власти и сателита али су оставили и завод за запошљавање као украс и обману. Милионе народних пара и пара од дроге перу зидајући зграде, уграђују се у сваки посао и у све тендере, распродају све што могу уз провизију и без знања или увида јавности. И сада примјетно иду и на најмлађе по школама и вртићима да и њих затрују својом политиком безнађа и криминала. Њима ( омладини) гурају гоци бенд као оличење простаклука и арлаукања. Избори су близу и питање је види ли овај народ своју моћ да оловком у једном дану пошаље секту у смеће и бар покуша са другима да заустави очиту грабеж и корупцију на свим нивоима власти. Није ово никаква Српска власт него власт Тајкуна,кумова , рођака тј. најгорег шљама у народу. Видимо се другог Октобра тамо гдје требамо сви изаћи масовно да нам неби мафија поновно по ко зна који пут покрала Изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Попај

23.08.2022 08:45

Познато је од раније да је онај, смрад, бивши министар пољопривреде Миловановић, заједно са Пером Симићем добили концесију на државну земљу, а о пољопривреди знају само да је трава зелена... Пљачка коју никад нико није расвјтлио а смрадови снсдеовски су успјешни "бизмисмени"... Ј. бо их Рудоња и вишко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вишеград

23.08.2022 08:55

Браво Љубиша.Додик да је мислио добро РСни србима,не би довео усташку унуку на чело РС.Незна се ко је љући и гори непријатељ србима од њих двоје.Додуше,пејова унука се низашта не пита,а има 17 савјетника.Све у циљу срушити и уништити србе.Овај народ који гладају за њих,треба мало да преиспита себе и своје родољубље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈУЛИ - АВГУСТ

23.08.2022 09:55

БИТНО ЈЕ ДА ЈЕ ОЛИВА ОБЈАВИЛА НА ИНСТАГРАМУ КОЈУ ГАРДЕРОБУ И ТАСНЕ НОСИ.НИСИ ОД НАРИДНИХ ПАРА И НИЈЕ ЈЕ СТИД,ДОК ЈОЈ ЈЕ БАБО ДОВЕО НАРОД У СИТУАЦИЈУ ДА ДЈЕЦУ ЛИЈЕЦИМК СМС ПОРУКАМА,А ОНА СЕ КЕРИ СА МАРКИРАНОМ РОБОМ.ДЗАБА ЈОЈ ОДИЈЕЛО КАД ЈЕ ГЛАВА КОКОСИЈЕГ МОЗГА,ОДИЈЕЛО НЕ ЦИНИ ЦОВЈЕКА.СЕЛХАНЦУРА НИСТА ДРУГО.

Name

Тито

23.08.2022 08:56

Како да их скинемо кад краду и купују изборе? Овде код мене вец праве листе сигурних гласова. Купице, уцијенити, покрасти..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма шта

23.08.2022 10:43

Који гласови ево ЈА их чекам да приђу капији да их видим. Пљуни багри у лице народски речено израколи се на њих. Њих не треба жалити јер све су то улизице и полтрони и ти што ходају по кућама су такође гола го’на и ништа друго.

Name

СНСДОВАЦ

23.08.2022 09:07

Петровицу, не подрзавам те из које опције долазис, алу да су ови "моји" у СНСД највеци лопови и да ојадисе оостине и Републику Српску, је апсолутно тацно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

23.08.2022 09:09

РАДИЋЕ СНСД И ДАЉЕ, АКО МИ СВИ УГРОЖЕНИ, НЕ ИЗАЂЕМО НА ИЗБОРЕ. ПОНЕСЕМО О Л О В К У ТАЈ ДАН И БАР ИСКРИЖАМО С В О Ј ЛИСТИЋ. Ако не знаш другачије. За посланичку столицу 1. Пријавило се 17. Којег ту има олоша. Боже сачувај. Као, ПРЕБОГАТИ,. ШПИРИЋ, САДА, а некад, био НИКО. Само гласачи криви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Србац

23.08.2022 09:52

Господине Петровићу ,свака част ,поштено радиш свој посао , подршка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

23.08.2022 10:28

Изборе добија,пива,порција меса и ГАРА..дзаба сто је овај момак постен,млад, паметан...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБ РОЦК

23.08.2022 11:40

Добро речено, последња

ОДГОВОРИТЕ
Name

Побрдје БЛ

23.08.2022 14:42

Покусавам се убиједити,али не иде и никад неце ици,да је овај цовјек заврсио медицину!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.08.2022 15:42

Дрзи се ти мајкицке и смазалице.

Name

Галеб

24.08.2022 21:33

Постовани Градонацелнице То је сурова истина коју морају да схвате сви градјани града Бијељине и дасе конацно Одвоје од криминалаца и плацкаса сопсвеног народа и да конацно покрену Законски обрацун са криминалцима И плацкасима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нутро

25.08.2022 23:09

Црвена говна најурит из институција РС

ОДГОВОРИТЕ