Туриста из Индије се утопио на Пељешцу

Туриста из Индије утопио се у петак у трајектном пристаништу Прапратно на Пељешцу јер при паркирању није активирао ручну кочницу, саопштила је у суботу Полицијска управа дубровачко-неретванска.

Регион 20.08.2022 | 14:14
Туриста из Индије се утопио на Пељешцу

Какоје утврђено увиђајем, 27-годишњи Индијац у петак око 15 часова намјеравао је да паркира возило загребачких регистарских ознака на паркиралиште трајектног пристаништа, али и није активирао ручну кочницу.

"Због наведеног пропуста дошло је до наглог покретања возила према напријед док се у њему налазио споменути возач. Возило је упало у море с висине од око четири метра те се одмах окренуло на кров и потонуло на дубину од шест метара", истиче се у саопштењу полиције.

Полицајци Полицијске станице Стон покушали су да помогну Индијцу. Један је ускочио у море, заронио до возила и извукао возача на обалу, док је други одмах започео поступак реанимације, али је упркос напорима возач преминуо.

"Тијело страдалог држављанина Индије превезено је на Одјел патологије дубровачке болнице гдје ће се обдукцијом утврдити точан узрок смрти", наводи се у саопштењу полиције, преноси Хина.

(Независне новине)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

+

20.08.2022 13:08

Туга голема. Млад момак. Лака му земља. Породици искрено саучешће. Република Српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорцанин М.

20.08.2022 15:15

Све похвале полицајцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срби РС

21.08.2022 08:16

Бозе помози

ОДГОВОРИТЕ