Огласио се Милош, отац убијене дјеце, супруге и кума на Цетињу

Милош Мартиновић, мушкарац који је у стравичном масакру на Цетињу остао без два сина - Марка 11 и Машана 8, супруге Наташе и кума Милана Митровића, први пут се огласио емотивном поруком коју је објавио на свом Фејсбук профилу.

Регион 20.08.2022 | 10:55
Огласио се Милош, отац убијене дјеце, супруге и кума на Цетињу

Неутјешни Мартиновић подијелио је и низ фотографија својих најмилијих без којих је остао у трену, од руке помахниталог комшије Вука Бориловића (34).

Мартиновић се у поруци обратио свом куму Милану Митровићу, који је настрадао јер је од њега чуо да се нешто десило, па је без размишљања појурио да покуша да спасе куму и кумиће. Бориловић, који је прво убио Наташу и дјецу, сачекао га је и упуцао и њега. Потом је наставио свој крвави пир у ком је убио укупно 10 људи, а ранио још шест.

– Мики мој, само ми их пази као до сад јер си ти увијек био уз њих, мој брате добри – написао је Мартиновић изнад видео клипа у ком се уз тужну пјесму смјењују фотографије Наташе, дјеце и Милана Митровића.

На свим фотографијама малишани су насмијани, у загрљају људи који их воле, у загрлају оца, мајке или кума.

Мариновићев Фејсбук профил данас је пун породичних фотографија, слика малишана. Познаници и пријатељи остављају му емотивне поруке подршке у којима га моле да издржи тешку бол која га је задесила.

Вук Бориловић је тог крвавог 12. августа прво усмртио Наташу Мариновић и њених двоје синова – једанаестогодишњег Марка и три године млађег Машана. Након тога, ушао је у дом комшија, породице Дрецун, отворио ватру и тамо убио троје људи (Данијелу, Димитрија и Рајка Дрецуна), а онда је пуцао и тешко ранио њиховог унука и синовца Александра Дрецуна (32). Наставио је даље да пуца – није поштедио ни свог ујака Горана Ђуришића, ни комшије Милана Митровића, Александру и Данијелу Радуновић.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Лактаси

20.08.2022 11:30

Само је зло људско вјечно.Нема утјехе за јадног оца и остале,страсно нека им је Бог у помоћи

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

20.08.2022 13:19

Страшно. Нека им је Бог у помоћи. Отац треба да живи. Судбина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

20.08.2022 13:51

Нека вас андјели цувају

ОДГОВОРИТЕ
Name

клокан

20.08.2022 14:38

некати свети василије са острога помогне и да стрпљења да све поднесес и издрзис

ОДГОВОРИТЕ
Name

Клик

21.08.2022 06:37

Како наставити зивјети ,како прихватити ову бол??? Само драги БОГ зна. За овакве трагедије једноставно нема ријеци утјехе. Мајци и њеним андјелима нека је лака земља ,као и осталим зртвама.нека их андјели цувају....

ОДГОВОРИТЕ