"Људима са нама ће бити боље, са њима само горе"

"Људима у Републици Српској са нама ће бити боље, а са садашњом власти може им бити исто или само горе", закључио Шаровић. 

Република Српска 16.08.2022 | 18:13
"Људима са нама ће бити боље, са њима само горе"

Предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић поручио је Милораду Додику да се не прави "невјешт" када је у питању долазак њемачких војника у БиХ.

"У посљедња три мјесеца Додик је пет пута промијенио изјаве везане за долазак њемачких војника", казао је Шаровић, додајући да је Додик доносилац тих одлука а не опозиција, како тврде из СНСД-а.

"Прво је рекао пред њемачком министрицом иностраних послова да је све у реду, да имамо добре односе, да је мисија и нови контигент Њемачке добро дошао у БиХ, да би сада помислио да се то за два мјесеца заборавило и да сада може да прича неку другу причу. Као он је неки велики патариота који је против доласка страних војника које је призвао, јер се то без његовог гласа није могло десити", казао је Шаровић.

Он је мишљења да је то празна прича и вјеровање да је овај народ припрост и да неће то добро да разумије, да ће заборавити шта је причао прије два мјесеца, али није тако.

"Ти си одговоран за долазак и једног страног војника и не упири прст у било кога другог“, поручио је Шаровић Додику.

Он је још једном поновио да Република Српска иде низбрдо 16 година због ове власти.

"Оцрнили су нас, у црно су нас завили ми смо по свим параметрима најгори дио Европе који може да постоји, најсиромашнији. Коме они причају те приче и бајке, да ли мисле да су људи луди па не виде о чему се ту ради, Република Српска са њима нема будућност. Мирко Шаровић све што је радио доказао је својим дјелима. Зато, сада јасно кажем да имам јасан план шта требамо да радимо да би у овој Републици Српској било боље", казао је Шаровић.

Имамо способност, могућност и тим, каже он, који ову земљу може да учини бољим мјестом за живот.

"Људима у Републици Српској са нама ће бити боље, а са садашњом власти може им бити исто или само горе", закључио Шаровић. 

Коментаришући све чешће нападе на опозицију и оптужбе представника коалиције окупљене око СНСД-а и „Трећег пута“,  предсједник СДС-а сматра да то није начин да се придобије пажња јавности и да је то једини одговор опозиције на њхове приче које немају никаквог основа. 

Он се осврнуо и на појединце, који се представљају као опозиција, наводећи да "онај ко за себе каже да је опозција не може нападати опозцију да би придобио пажњу јавности".

"Ко каже да је опозција а ради против ње, он је онда на страни власти, Жељеке Цвијановић и Милорада Додика, то је потпуно јасно“, рекао је Шаровић .

(БН)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

ц

16.08.2022 16:42

Миркане, не боре се они ради људи да побједе они се боре ради новчаника РС. Паре народне и имовина њима су интересантни. Постадоше богаташи а ништа не раде. Зато оштро отмите им то или смо сви готови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДА НЕЋЕ МИЛЕ..

16.08.2022 18:00

ЈЕДНОМ ОСВАНУТИ У ЕГЗИЛУ ТЈ.РУСИЈИ КАО И ЊЕГОВИ БЕОГРАДСКИ ПРЕТХОДНИЦИ И МЕНТОРИ,ЧИМ ОВАКО КРЧМИ ОНО ШТО НИЈЕ ЊЕГОВО

Name

Татар

16.08.2022 16:54

Само ви гледајте шта је Додик рекао и понављање за њим а нека нам нашу РС развлаче и крчме тајкуни као да је приватно власниство и прција и кода никад ни кап крви није прољевено за њу.Прекините више са тим глупим изјавама и урадите нешто корисно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yоки

16.08.2022 19:10

Мени це Миле у октобру поклонит 100 марака. Ко вас ј..е стоја је стоја а Миле је Миле

Name

Ре

16.08.2022 17:00

Наравно Мирко Народ не жели више да га неко лаже, пљује и понижава. Да буде сиротиња у богатој земљи и роб тајкуна и корумпиране власти. Неће да му дјеца буду дијаспора. Протјерани са вјековних огњишта. Промјене долазе у Октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

трактор

18.08.2022 13:46

зато це ти у следецим годинама узимати сваки месец по 100 км

Name

+

16.08.2022 17:35

Само рушити Власт и вратити Народу сваку марку. Мирко уз Вас смо. И ЈЕЛЕНУ. Народ све зна. Сви на Изборе, коме није добро. За промијене. "ЖИВЈЕЋЕШ БОЉЕ". СРЕЋНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ипак дио

16.08.2022 19:28

Тестирања цемо одрадити сами ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелен

16.08.2022 19:49

Е, супер. Благо нама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архитекта

17.08.2022 08:30

Почело је препуцавање пред изборе, а грађанима све горе и горе. Додик ће све учинити да остане на власти, јер ако изгуби полуге власти свашта се може догодити у СНСД-у, па чак и разједињавање на два дијела. Њихове грешке ће грађани казнити на изборима, али проблем су прелетачи

ОДГОВОРИТЕ