Душан Влаховић најефикаснији Србин у Серији А

Погоцима у тријумфу фудбалера Јувентуса против Сасуола (3:0) голгетер бело-црних Душан Влаховић постао је најефикаснији Србин у италијанској Серији А са укупно 53 гола.

Спорт 16.08.2022 | 09:26
Душан Влаховић најефикаснији Србин у Серији А

Влаховић је тако престигао актуелног тренера Црвене звезде Дејана Станковића који је у италијанском шампионату постигао 52 гола бранећи боје Лација и Интера.

После одличне партије у првом колу Серије А, Влаховић је истакао да још није на максимуму кад је реч о могућностима на терену.

"Радио сам целог лета и још нисам на 100 одсто јер сам имао проблем који није било лако пребродити. Ово је друга утакмица од 90 минута коју сам одиграо од краја прошле сезоне. Радим на томе да опет будем на 100 одсто како бих могао да будем на располагању тиму у потрази за новим победама", изјавио је Влаховић за званични сајт Јувентуса.

Одличан деби за "стару даму" имао је Аргентинац Анхел ди Марија који је постигао први гол на мечу, а затим асистирао Србину за његов други погодак.

"Невероватан је осећај играти са Ди Маријом, изузетно је задовољавајуће радити са таквим шампионима и захвалан сам му на асистенцији. Одиграо је фантастицан меч", рекао је српски фудбалер о Аргентинцу.

(Тањуг)

Коментари / 0

Оставите коментар