Осуђиван због насиља, требало да носи наногицу

Починилац масакра на Цетињу Вук Бориловић није без криминалне прошлости у претходном периоду, како је то саопштила Управа полиције у Црној Гори.

Регион 14.08.2022 | 13:08
Осуђиван због насиља, требало да носи наногицу

Вук Бориловић је у младости имао четири-пет пријава за насилничко понашање, а пре шест-седам месеци је прво вербално, а потом и физички напао колегу М. Л, сазнаје Побједа. 

 Након сукоба на послу, Бориловић је отишао код њега у Хумце, повредио га, оштетио му ауто и гађао камењем у кућу.

Колега га је пријавио, Бориловић је приведен, а онда је било суђење и, како преноси црногорски портал, у јулу ове године је осуђен и наложена му је обавеза, због насилничког понашања, да носи наногицу.

Како се жалио, пресуда још није била правоснажна, кажу добро упућени извори. 

(Блиц/ фото: Депо)

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Познаник

14.08.2022 11:39

Ма ста сад пису,које глупости.Само она два андјела да су изгубила зивот а где су остали људи.Треба тог судију и ту полицију казнити за све ово ста је било и дзаба све људи висе нема☹️

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сипово

14.08.2022 16:12

У сипову их је на десетине оваквих кад изгубе власт сви би све побили сто И'м није дозвољено да раде ста хоће. Плавшића, Маријанца ,Лујица , Јовишевиће И јос неке треба одвести да се врате на фабричка подешавања јер кад су И'м спријечили пљачку тако су људи полудили скроз

Name

Погледати лице

14.08.2022 12:14

У Бања Луци има Александар Наумовић запослен у цивилној заштити Републике Српске психолошки профил манијакалног убице.Исти нос,исте очи као у овог Бориловића.

ОДГОВОРИТЕ