Недоступан Цетињанин који је пуцао на нападача

Цетињанин који је пуцао на Вука Бориловића /34/, који је на Цетињу убио десет и ранио шест особа, није тренутно доступан полицији, рекао је начелник Одсјека за сузбијање општег криминалитета у црнорском Сектору за борбу против криминала Александар Бошковић.

Регион 13.08.2022 | 18:27
Недоступан Цетињанин који је пуцао на нападача

Из Управе полиције раније су саопштили да се и даље утврђује да ли је Бориловић преминуо од хица који су испалили полицијски службеници или пројектила који је накнадно испалио грађанин чији су иницијали Н.К.

"Предузимају се одређене мјере и радње да би се обезбиједило присуство Н.К. у читавом поступку", рекао је Бошковић за Телевизију Црне Горе.

Бошковић је навео да су у току мјере и радње на утврђивању мотива злочина на Цетињу.

"Прелиминарно можемо да саопштимо да је лице В.Б. посљедњих дана показивало одређене промјене у понашању и у том смислу је уз помоћ пријатеља за јуче био заказан љекарски преглед", навео је Бошковић.

Он је навео да је обудукција завршена.

"У овом тренутку не могу, без одобрења Вишег државног тужилаштва, да износим више детаља", додао је Бошковић.

Налаз обдукције ће, како је рекао, бити достављен тужилаштву.

"На тијелу извршиоца има више повреда од ватреног оружја", навео је Бошковић.

Он је рекао да је, након размјене ватре са полицијом, према В.Б. више пројектила испалио Н.К.

"Али, за сада ми не можемо износити детаље да ли је смрт наступила од посљедица рањавања од стране полиције или тог грађанина", рекао је Бошковић.

Он је додао да је, према тренутним информацијама, четири или пет полицајаца употријебило ватрено оружје на Цетињу.

(Срна)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Губер

13.08.2022 18:39

Ту треба Полиција преузети одговорност и скинути са човјека дјело. Јер човјек је спасио више живота и сада треба да робија због тога што можда није имао дозволу за оружје или што је прекорачио неки закон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.08.2022 20:16

Радио цовјек посао који није урадила полиција и конструкција коју будале зову дрзавом, дај тог јунака овде да уради десант на бакинце, има посла за њега, а онда је заслузио и споменик у сред бањалуке.

Name

Цетињанин

13.08.2022 18:40

Јел’ то уопште битно?! Битно је да је неко болесника зауставио у крвавом походу. Ако га је суграђанин зауставио, треба медаљу за нарочите заслуге да добије, а убица у вјечном паклу и огњу да гори!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

13.08.2022 18:55

Ако гаје градјанин убио треба га прогласити херојом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слобода

13.08.2022 20:14

Није битно ко је убио нападаца Полиција Или градјанун. Битно је да је Нападаца елиминисан И да је спрецено даље убијање недузни градјана. Ако је градјанин упуцао нападаца онда господину треба дати награду за спрецавање даљег злоцина.Р.и.п

ОДГОВОРИТЕ
Name

WУК

13.08.2022 20:22

СТО СЕ ОВАЈ ЦОВЈЕК КРИЈЕ. ТРЕБА ДА БУДЕ ПОНОСАН СТО ЈЕ УБИО ЗВИЈЕР. КАКО ЈЕ ЗНАО СВОЈУ ПОРОДИЦУ СКЛОНИТИ НА СИГУРНО. И СУПРУГА ТРЕБА ДА ОДГОВАРА МОРАЛА ЈЕ ПРИМИЈЕТИТИ НЕСТА НА МОНСТРУМУ.А ОВАЈ ХЕРОЈ СТО ЈЕ КАЗУ ГА УБИО НЕМОЈ СЕ КРИТИ. А ПИТАЊЕ КО ГА ЈЕ УБИО КАД ЈЕ И ПОЛИЦИЈА ПУЦАЛА АЛ НЕБИТНО НЕКА ЈЕ ЗВИЈЕР ОТИСЛА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нзнм

14.08.2022 02:41

Засто се крије цовјек заслузује нобелову награду колико би јос невиних људи страдало

Name

Сале

13.08.2022 21:55

Ста хрвати добијају са тим ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заре

13.08.2022 23:16

Ови би сад да осуде човјека што је убио монструма????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

14.08.2022 08:34

Да се промени Устав у свим екx yу државама,и убаци у Устав,да је Уставно право сваког пунолетног лица ,и обавеза,да поседује ватрено оружије.Као у САД.јер полиције нам као што сви знамо,а и видимо,су тотално неспособне,споре и корумпиране.Носе униформу,глуме нешто а кад загусти или се припуца нема их нигде,разбезе се ко зечеви.А људи имају право на самоодрану.како да се браниш ако се они боје свом дупету и недају ти оружије??а криминалци га свакако имају,и то аутоматско.они су народ сервирали разноразним болесницима и криминалцима ко глинене голубове

ОДГОВОРИТЕ