Отварање гастро маркета "Црвена јабука", Мариндвор

Гастро маркет "Црвена јабука" у срцу Сарајева - савремени концепт маркета за љубитеље добрих залогаја и пића.

Босна и Херцеговина 11.08.2022 | 15:40
Отварање гастро маркета "Црвена јабука", Мариндвор

"Црвена јабука" маркет, Мариндвор

Да маркет може бити много више од тога у класичном смислу ријечи, данас је показао трговачки ланац Црвена јабука маркет који је на Мариндвору отворио до сада најсавременији објекат на нашим просторима - мјесто на којем се спајају изванредни укуси свјетских кухиња у модерно уређеном амбијенту и са терасом са које се простире поглед на град.

Ако вам је сам увод привукао пажњу, тек ће вас понуда и јединственост овог концепта понукати да их већ данас посјетите и препустите се истинском уживању у храни и амбијенту новоотвореног маркета. Гастро маркет Црвена јабука Мариндвор простире се на 3 000 квадратних метара, подијељених на три етаже, на свакој од којих ће вас дочекати одјели који су потпуни новитет те посебно одабран асортиман свих врста производа.

Тако ћете већ у самом приземљу осјетити мирис пржене кафе која потиче из 10 земаља свијета, а могућност да комбинујете своја омиљена зрна, правећи бленд” по свом укусу, неће вас оставити равнодушним. Зелена пијаца са органским воћем и поврћем те зачинским биљем права је ризница витамина, а одјел цвијећа представља најшаренији и мирисни кутак маркета.

Попнете ли се на први спрат, започећете праву гастрономску авантуру! Својим специфичним концептом самоуслужних витрина гастро маркет свакодневно ће вам понудити више од пет стотина различитих врста свјеже припремљених готових јела, салата, супа и чорби, сјецканог воћа, вегетаријанских и специјалитета од тјестенине, пекарских и посластичарских производа. На одјелима рибарнице и халал меснице дочекаће вас увијек свјежи производи, а посебну селекцију свјетски познатих деликатеса такође ћете пронаћи на првом спрату.

У асортиману којим располажу налази се више од шест стотина ексклузивних артикала које су доступни искључиво у Црвена јабука маркету, док ће одјел винотеке са четири стотине различитих винских етикета несумњиво бити омиљени кутак свим љубитељима и познаваоцима овог пића.


На другом спрату очекује вас најзанимљивији дио новог концепта – тераса на којој ћете моћи да уживате у свим укусним залогајима купљеним у маркету те посебни фоод цорнери - сусхи бар, стеак бар, пиззериа, реФресх цоффее&јуице бар те Рооф Бар са пажљиво одабраном понудом вина и пива.

Отварањем ове пословне јединице, трговински ланац Црвена јабука маркет обезбиједио је 168 нових радних мјеста.

„Наш трговински ланац већ дужи низ година фокусиран је на то да својим купцима понуди само најбоље производе на свјежим одјелима. Ово се првенствено огледа у асортиману који је резултат дугогодишњег рада наше развојне кухиње, истраживања и ослушкивања потреба купаца, а који је резултирао понудом хране без премца. Иза нас је дуг период припрема и рада јако великог тима људи без којих наша прича не би могла да се реализује. Захваљујући свима њима, од данас у Сарајеву постоји јединствено мјесто, за које смо сигурни да ће постати чест избор свих оних који воле укусну и квалитетну храну и пиће и којима ће гастро маркет Црвена јабука бити први избор, било да је ријеч о паузи или дружењу послије посла, пословном састанку или породичном окупљању,” навела је Александра Марковић, ПР трговачког ланца Црвена јабука маркет.

Све актуелности новоотвореног гастро маркета можете пратити на друштвеним мрежама фацебоок и инстаграм те на wеб страници www.црвенајабукамариндвор.ба.

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Расо

11.08.2022 15:44

Најјаци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

11.08.2022 17:08

Оце ли бити ракије да ми с Романије коју попијемо xаxаxааа

Name

РЕ@XY

12.08.2022 07:14

Па има јаране с Романије, вазда је било у Сарајеву ракије, како си заостао. У којем свијету ти живиш?

Name

Фениx

12.08.2022 05:39

Ја волим највише јести свињетину,чварке,свињско печење.? ИМА ЛИ?Да додјем??

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ@Фениx

12.08.2022 07:15

Појма немаш. Можеш да бираш, свињетину , јаретину, јагњетину. Очито ниси био у Сарајеву задњих 25 година

Name

Милорад

12.08.2022 09:29

Зивим у Сарајеву,знаци НИКАД ,НИКАД НИСАМ ДОЗИВИЈО НИКАКВУ НЕПРИЈАТНОСТ СА СТРАНЕ ПРОКЛЕТОГ НАЦИОНАЛИЗМА НИКАДА!!!

Name

Хајра Гредић

13.08.2022 06:24

Ово је савршенство

ОДГОВОРИТЕ