“Нектар у руке, за срећне тренутке”

Велика наградна игра Бањалучке пиваре под називом “Нектар у руке, за срећне тренутке” је у пуном јеку. До краја је остало нешто мање од мјесец дана, а на адресу Бањалучке пиваре до данашњег дана је пристигло преко стотину хиљада коверата, тачније 102.583 коверте што је више од милион чепова.

Република Српска 05.08.2022 | 15:07
“Нектар у руке, за срећне тренутке”

Главне награде су стан у Бањалуци од 56м2 и аутомобил Ауди А3 3.0, а за вријеме трајања наградне игре,  свакодневно се  уручују и дневне награде и то  стони фудбал, ваучер за гориво у износу 50 КМ, док су седмичне награде телевизори ЛГ од 50 инча. 

Међу срећним добитницима је и млада студентица Медицинског факултета која је освојила седмичну награду телевизор, а укупно је послала чак 597 кодова. 

“Имам 21 годину и студент сам Медицинског факултета. Нисам очекивала да ћу освојити награду, али свакако сам захвална. Планирам да наставим да учествујем у наградној игри за извлачење главних награда. Желим да се захвалим  Бањалучкој пивари на овој дивној награди и желим да подстакнем људе да купују наше домаће производе као што је Нектар пиво те да га на тај начин рекламирамо, “Адријана Бабић, добитница награде. 

Извлачење добитника главних награда одржаће се 7. септембра, а за учешће у извлачењу главних награда “Нектар у руке, за срећне тренутке” потребно је сакупити десет црвених промо Нектар чепова са боца или црвених промо Нектар отварача лименки или црвених пластичних чепова означених за наградну игру. Након тога, чепове и/или отвараче је потребно послати заједно са личним подацима (име, презиме, адреса и број телефона ) на адресу: Бањалучка пивара д.о.о., Слатинска 8, 78000 Бањалука са назнаком “За наградну игру - Нектар у руке, за срећне тренутке”. Када су у питању дневне и седмичне награде, за учествовање је потребно пронаћи јединствен алфанумерички код испод промо чепова или отварача, означених за наградну игру, и послати путем СМС-а на број 091 212 402 или на Нектар Вибер цхат: хттпс://цхатс.вибер.цом/блпивара

 Списак добитника дневних и седмичних награда објављује се на сајту:  www.нектарпиво.цом. Све додатне информације о начину учешћа у наградној игри "Нектар у руке, за срећне тренутке" сви заинтересовани  могу пронаћи на сајту www.нектарпиво.цом. 

(БН)