СДС упутио апел Добојлијама: Не дозволите да будете папци!

"Добојлије су познати као добри и поштени људи, али је нажалост Добој постао град случај због организованог кириминала и корупције актуелне власти", поручио је Младен Босић, члан Предсједништва СДС-а.

Република Српска 05.08.2022 | 12:50
СДС упутио апел Добојлијама: Не дозволите да будете папци!

Како каже то излази на видјело и разоткривањем организоване мреже крађе на изборима у Добоју у којој је учествовао велики број људи.

"Како је према закону крађа на изборима озбиљно кривично дјело за које је запријећена висока затворска казна, онда је јасно да се према законским нормана ради о случају организованог криминала", истакао је Босић.

Нагласио је да одговор на питање ко је на челу криминалне организације треба да дају суд и тужилаштво, иако је то свима јасно.

"Подизање оптужнице само против великог броја чланова бирачких одбора, без налогбодаваца и оних који су на основу овог криминала добили политичку моћ и привилегије, указује на могућност да се амнестирају људи на врху криминалне пирамиде", нагласио је.

Босић подсјећа да је почело преваром на изборима од прије четири године када су СДС гласачи у ИЈ2 за парламент БиХ дали мандат Обрену Петровићу, а он тај мандат заједно са већим дијелом ОО СДС-а у Добоју испоручио Додику према раније направљеном договору.

"Тако је створена организација која је изгубила политички карактер, која је спојила политички неспојиво и која је плод договора двије мале групе људи ради прикривања криминала и корупције", навео је .

Босић је на крају упутио апел грађанима Добоја да не дозволе да папци од њих направе папке.

Дејан Милићевић члан ГО најавио је нове младе и образоване људе који ће донијети промјене у Добоју и рекао да ће заједно са осталим опозиционим странкама бити носиоци промјена у граду Добоју.

Позвао је све симпатизере СДС да се придруже и да се добојлије коначно ослободе страха који међу њима влада.

"Крајње је вријеме да се град Добој заштити од корупције, страха, а под број један од поплава", рекао је Милићевић.

"Козметичке промјене у граду Добоју нису заштита од поплава и најављено рјешење о заштити од поплава за 2030 годину са оваквим временским промјенама је катастрофално. Свједоци смо и нарушавања града кроз промјене регулационих планова. Од чега грађани немају користи већ само носиоци крупног капитала и инвеститори", додао је он.

Славица Марковић предсједница Актива жена СДС Добој навела је да као мајка прије свега није могла да настави да гледа како се уништава овај град и како бројне мајке испраћају своју дјецу, јер за њих овдје нема будућности уколико нису чланови владајуће партије.

Позвала је све мајке да као жене и мајке устану и покажу своју снаги и да се заједно са њом изборе за будућност своје дјеце.

(БН)

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

Xx

05.08.2022 10:54

У добоју се вец скупљају гласови узимају лицне карте купују се гласови то се зна нико не реагује на то

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озренац

05.08.2022 12:59

Којим Добојлијама кад смо ми ту већина ?

Name

Истина

05.08.2022 13:03

100%

Name

У име….

05.08.2022 16:24

Распоп гура , краде и отима

Name

Ветеран

05.08.2022 11:18

Пуна подршка младим,паметним и образованим а изнад свега храбрим људима из добојског СДС.Ухватит се у коштац с мафијом могу само храбри и некомпромитовани!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГДИН М БОСИЦ

05.08.2022 11:23

АПСОЛУТНА ПОДРСКА !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

05.08.2022 11:45

Драге добојлије, стварно је вријеме да се ослободите страха. Страх зивоту каља образ цесто, реце некад давно велики Петар Петровиц Његос. Па ви гледајте да мало и образ сацувате, колико год је то теско у данасњем времену. Потрудите се. Дати глас Обрену и његовој групи у СНСДу је знак одобравања насиља, лоповлука, проституције и свему другом сто нема никакве моралне вриједности. Срецно 2.октобра и да овај ненародни резим конацно падне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Варунав

05.08.2022 11:54

Обрен Петровић и Озрен Петковић су уништили опозицију у добојској регији.Једино је остао да им пркоси Милан Милићевић.И Озрен Петковић у Петрову је урадио исто као Обрен у Добоју.Већина чланова СДС Петрово је отишла за Озреном

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

05.08.2022 11:56

Да се Добој и цела РС заштити од корупције касно је.То.је већ одавно инсталирана ствар од стране СНСД .Босицу и остала опозицијо покажите народу како се не постаје папак

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алоо

05.08.2022 13:28

Добојлије се боје обрена петтовица и његове фамелије коју је увео у политику и лагодан зивот,преварант ,а народ будале гласају.

Name

Да није

06.08.2022 04:51

Опозиције не би ни било папака. Не опозиције већ тзв опозиције.

Name

+

05.08.2022 13:07

БРАВО БОСИЋУ. МЛАДИ СУ ВАЉДА САДА СВИЈЕСНИ, ДА СЕ БОРЕ ЗА СВОЈУ ДИЈЕЦУ. САМО ТРЕБА ЧЕСТО ИНФОРМИСАТИ НАРОД И УКАЗИВАТИ НА П А П К Е. СРЕЋНО НАРОДУ У ДОБОЈУ. СА СДС. ИСКРЕНОМ СТРАНКОМ ИЗ НАРОДА. ВЕЛИКИ ОРДЕН НОСИ САМ МЛАДЕН БОСИЋ. ПЕНЗИОНЕР. КРАЈИШНИК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

05.08.2022 13:14

Добојлије добри и поштени. Власт у Добоју чине ко!? Добојлије, добри и поштени. Ма иди бре ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

05.08.2022 13:27

Мој Босицу, Добојлију купис за кесу макарона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пендреколог

05.08.2022 13:45

Лијепо вам је Дарко Пијуновиц све објаснио ста се ради, али дзаба преца је кеса макарона. Исто це се поновити као и просли избори, зиви били па видили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Индија Нововизантија

05.08.2022 13:46

Само ово удомљавање, јос вуце таласе, до прага и смицања таквог система методима дакле прага сводјењем на апсурд ...

ОДГОВОРИТЕ