Вратити изгубљену наду да у Српској може бити боље 

Морамо вратити изгубљену наду  да овде може да буде боље и да наша дјеца и омладина могу да граде своју будућност у Гацку, Требињу, Херцеговини и цијелој Републици Српској, не у иностранству и то је наша мисија. Поручио је ово данас предсједник СДС Мирко Шаровић у Наданићима покрај Гацка приликом обиљежавања 32 године од оснивања СДС у овој општини.

Република Српска 02.08.2022 | 15:52
Вратити изгубљену наду да у Српској може бити боље 

„СДС, ПДП и наши партери знамо како ћемо Републику Српску повести путем просперитета и постићи да она буде примјер напретка у цијелом  региону“, поручио је предсједник СДС.

Шаровић је овом приликом рекао да му је велико задовољство што је данас у Гацку, истичући да ова општина има посебно мјесто у историји СДС.

„Живим за Републику Српску у коју ће се народ враћати и рађати, у којој ће људи бити срећни и свој политички ангажман посвећујем томе“, поручила је Јелена Тривић, потпредсједница ПДП. 

„Морамо све своје снаге упрегнути да Херцеговина и цијела Република Српска боље живе, да имамо више становништва, да се људи враћају у Српску, да овде остају, запошљавају и да се њихова дјеца рађају овде. Морамо учинити све да зауставимо негативне демографске трендове који су сада присутни, јер су Републици Српској без њеног народа џаба надлежности и територији“, поручила је Тривићева.  

Она је изразила задовољство што присуствује данашњој свечаности СДС истичући да је то странка која је најзаслужнија за настанак Републике Српске, наше највеће побједе 20 вијека.

Вукота Говедарица, члан Предсједништва СДС, је казао да су прије 32 године у Наданићима СДС основали они људи који су били одважни и храбри, који се нису плашили комуниста и комунизма. 

„На овом мјесту се тада родила СДС у Гацку. Странка која је велика и снажна и која ће уз побједу наших кандидата бити још јача. Искрено се захваљујем Мирку Шаровићу и Јелени Тривић који увеличали ово наше славље“, казао је Говедарица и са овог скупа поручио да искрено вјерује у побједу и бољу будућност свих грађана Републике Српске. 

Поводом 32. годишњице  данас  су  на мјесту гдје је основан СДС у Гацку подигнута  два јарбола на којима ће се вијорити заставе Републике Српске и Српске Демократске Странке.

(БН)
 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Мирослав

02.08.2022 15:09

Цекамо на повратак старих политицара и нове појацане снаге у политици, да би нам било као у свици. Тако нам обецавају, а ми би требали поверовати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

02.08.2022 17:25

Мирославе,теби је све јасно.Задовољан си вођењем Републике Српске,не видиш крађу и лоповлук,не сметају ти нерасвјетљена убиства и изборне крађе које проводи режим…Твој избор је лак Додиг и Жељла и не може нам нико ништа.Ја нисам задовољан и мислим да горе власти није било и мој избор је још лакши.За промјене које ће донијети пристојни и паметни људи Мирко Шаровић и Јелена Тривић!

Name

Коста

03.08.2022 08:58

Свиће

Name

Борац

02.08.2022 15:19

БРАВО МИРКО , БРАВО ВУКОТА , БРАВО ЈЕЛЕНА !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма браво

02.08.2022 17:02

Живјели Јејена,Мирко,Вукота,Драшко живјела Република Српска

Name

Џаба вам

02.08.2022 15:24

Док је шмита или неког другог..само борба за власт и бољу фотељу ( више пара и моћи)..

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРКО

02.08.2022 20:28

Живјела Јелена,Мирко, Вукан,Вукота живјела Република Српска СДС, ПДП ДНС Људи идемоооо 02.10 .до коначне побједе!

Name

Ре

02.08.2022 21:46

Мирко и јелена имају моју подрску али све зависи од народа да ли је прогледао за ових 16 година пропадања поздрав бн тв

ОДГОВОРИТЕ