Ајкула напала мушкарца и спасила му живот?!

Велика бела ајкула напала је мушкарца Јуџина Финија на познатој плажи у Калифорнији и том приликом му заправо спасила живот.

Занимљивости 01.08.2022 | 16:26
Ајкула напала мушкарца и спасила му живот?!

Наиме, Фини је у јулу 2015. пливао дуж обале Хантингтон Бича у Калифорнији и у једном тренутку осетио је снажан ударац у леђа. По изласку из мора приметио је посекотину дугу око 30 центиметара на леђима, а његова девојка је рекла да је у једном тренутку видела пераје ајкуле.

„Осец́ао сам се као да ме је ударила тона цигли, као да ме је неко ударио бичем. Никада нисам био тако ударен“, рекао је Фини, преноси Дневник.хр.

Убрзо након сусрета са великим белим псом, Фини је тешко дисао и осетио јак бол у грудима и затражио је медицинску помоц́. Рендген је открио да Фини има тумор на десном бубрегу, након чега су му лекари уклонили тумор и око 20 одсто бубрега.

"Иначе никада не бих отишао на скенирање. Ово је очигледно био једини прави начин да сазнам како се тумор шири", рекао је Фини.

Због тога је како каже вечно захвалан ајкули која га је напала.

"Почео бих да губим на тежини, разболео бих се, али онда би било касно. Да сам могао да пронађем ову ајкулу и загрлим је, урадио бих", закључио је Фини.

(дневник.хр/нова)

Коментари / 0

Оставите коментар