Јелена Тривић ће да прекине бахату СНСД-ову политику

- Јелена Тривић је особа која ће обезбиједити опстанак Српске, њен развој и јачање, а режим и њихове слуге су те који Српску воде у нестанак. Она ће урадити све да сачува ресурсе Српске, док режим распродаје наша природна богатства, наша предузећа, отима од народа и Српске, растјерује људе – рекао је замјеник предсједника ПДП-а Ненад Вуковић, одговарајући на оптужбе и лажне конструкције из СНСД.

Република Српска 29.07.2022 | 18:04
Јелена Тривић ће да прекине бахату СНСД-ову политику

Вуковић је рекао да је Тривићева јасно и отворено рекла свој став поводом наметања одлука, а то је да је принципијелно против.

- С друге стране, Додик се у иностранству рукује са Шмитом, кришом састаје, зове на приватна дружења уз „Ђедову ракију“, а онда лаже, галами, диже тензије и тако призива страни интервенционизам.

Разумљиво је што режим и њихови партнери нису хтјели измјене Изборног закона, јер су навикли да пријете љекарима, радницима, пензионерима, свима редом, да користе јавна средства за кампању, да се на страначке скупове возају хеликоптерима које им народ плаћа, да јавни РТВ сервис прати и промовише њихове страначке активности, а да при томе глуме патриоте.

У СНСД-у су у једном у праву: постоји центар који жели да склони Милорада Додика и тај центар се сваким даном шири. То су људи који више не пристају на застрашивања, уцјене, лош живот, режимску бахатост, лажи и преваре. То су људи који у Јелени Тривић виде све супротно од тога, што она заиста и јесте. Можда је Додик на власт дошао страним тенковима, па је њима само такав сценарио у глави, али са власти ће отићи вољом људи, презрен од сопственог народа – поручио је Вуковић и додао:

- Историја ће сигурно писати о Додику као примјеру сарадника странаца који је под притиском више амбасада и ОХР-а преузимао власт најмање два пута, а о Јелени Тривић као о жени коју је изњедрио народ Републике Српске да побиједи режим и прекине бахатост и примитивизам – навео је Вуковић.

(БН) 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Миркан

29.07.2022 17:57

Дошао на тенку,дошао улицом и само улицом може и да оде. Какви избори,каква демократија,какви бакрачи?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вања

29.07.2022 18:03

Рак рана овог друштва је корупција и криминал у правосудју и тужилаштву који штите политичаре и криминалце. Са друге стране Правни факултет је један од глупљих факултета гдје студенти се боре са диљењем и множењем. Људи углавном ц са мањком логике и интелигенције, част само изузетцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

1234

29.07.2022 19:04

Надам се да це све да буде тако Јелена одаје утисак искрене спосоне вриједне и добронамјерне зене

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

29.07.2022 21:24

ТАКО ЈЕ. О ЊЕМУ ШТО СТЕ РЕКЛИ. МНОГИ ЗНАЈУ И ВИШЕ. У ЈЕЛЕНУ НИКО НЕ СУМЊА. УВИЈЕК БОГ ПОШАЉЕ СПАСИОЦА СРБИМА. ЗАСЛУЖИО ЈЕ ПАТЕНИЧКИ НАРОД. ШАРОВИЋ, ЈЕЛЕНА, ВУКАН, РАДОВИЋ И СВА ОПИЗИЦИЈА. НОРМАЛНИ, МУДРИ, СТРУЧНИ И ПОРОДИЧНИ ЉУДИ. МИСЛЕ И РАДЕ, ДА ИМ СЕ ЊИХИВА ДИЈЕЦА, ЗБОГ ЊИХ НЕ СТИДЕ. ТО ЈЕ ЧОВИЈЕКУ, НАЈВЕЋА КАЗНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еее

30.07.2022 03:24

Ако се народ неуразуми 2 октобра нзнм висе ста треба да се деси да би се народу отвориле оци

Name

Ајде цовеце

30.07.2022 06:21

Само кад је цовек, свој на своме,мозе да има свој став. А до тада...

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

30.07.2022 07:11

СА СТРАНИМА ДОБАР И КУЋУ МУ ДОЛАЗЕ. ПРЕД НАРОДОМ "С Р Б О В О", А НАРОД МУ ВЈЕРОВО. НИЈЕ НАРОД ЧУО НА РТРС И АТВ ИСТИНУ, О КОМПЛЕТНОМ ПРОПАДАЊУ РС. НЕПИСМЕНИ, ЦРКВА, И ПЕНЗИОНЕРИ СУ СЛИЈЕПО ВИЈЕРОВАЛИ, ШТО ЧУЈУ НА ТИМ КАНАЛИМА. ТАМО СУ ХВАЛИСАЊА ВЛАСТИ СА СИТНИЦАМА. ОПОЗИЦИЈЕ НИКАДА ТУ ЧУТИ. А ОПОЗИЦИЈА ЈЕ ГЛАС НАРОДА. ТОЛИКО ДА ВИДЕ ОНИ, КОЈИ СУ ДО САД БИЛИ СЛИЈЕПИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будуцност

31.07.2022 19:36

Ако мислимо опстати на овим просторима мјењајмо власт. Ако мислимо да не будемо земља пензионера, а млади да зиве као робови Запада, мјењајмо власт. Јелена је једино сунце које нас мозе огријати и спасити Републику Српску од пропасти. Казнимо резим који нас је довео у пакао.

ОДГОВОРИТЕ