Стихови Сенидине песме крију потресну истину!

Словеначка звезда Сенида Хајдарпашић о детаљима из свог живота готово никада не говори јавно.

Забава 28.07.2022 | 20:28
Стихови Сенидине песме крију потресну истину!

Оно што је познато јесте да је словеначка певачица рођена у Љубљани, а пореклом је из Црне Горе. Међутим, Сенида о својој породици, родитељима и догађајима из прошлости готово никада не говори јавно. Како је једном приликом истакла, само блиски људи знају детаље из њеног живота, док медије избегава.

 

- Интервјуе и комуникацију са медијима покушавам да избегнем. Блиски људи знају моју причу, осталима о свему говорим кроз музику - испричала је Сенида једном приликом, а у једном од ретких интервјуа осврнула се на стих своје песме који је, како је истакла, посвећен најтежем и најболнијем сећању из њеног детињства.

Senidah
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Наиме, у једној од њених песама опевала је стих: "Сви су заспали блудни, а ја гледала", а онда објаснила да је реч о сећању на њену 4. годину живота.

- То ми је најтеже сећање. Можда за неких 10, 20 или 50 година поделим са другима шта је у питању - навела је Сенидах једном приликом, међутим, о овој теми више никада није говорила.

Како су писали поједини медији, Сенида је у детињству доживела тешку саобраћајну несрећу у којој је изгубила оца. Она је тада наводно прошла без последица, док је њена мајка била тешко повређена, а сестра је неко време била у коми. "Сви су заспали, а ја сам гледала" наводно су биле прве речи које је изговорила након несреће, а управо њих је опевала у једној од својих најемотивнијих песама.

Senida Hajdarpašić, Senidah
ФОТО: АТА ИМАГЕС

(курир.рс/република.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар