Амбис "Радника", Петровић: И ја сам мало играч

„У нашем Граду је посљедњих двадесет и кусур година владао тамни вилајет, уграђивали су се људи гдје год се могло, крало се и шаком и капом, ништа није било свето. Уништили су нам и до просјачког штапа довели готово сва јавна предузећа а од те девастираности и крађа нису ни фудбалски клубови били поштеђени, а међу њима и наш "Радник"“, пише на свом фејсбук профилу Љубиша Петровић, градоначелник Бијељине.

Република Српска 27.07.2022 | 08:15
Амбис "Радника", Петровић: И ја сам мало играч

Поставља се питање ко је крив? Градоначелник истиће да су криви многи и свако на свој начин, те да Град највише криви Пореску управу, због, како наводе, крајње некоректног блокирања рачуна “Радника” јер је та блокада “Радник” довела у тренутно врло незавидну ситуацију.

-Наиме, само ове године из буџета Града је на рачун нашег “Радника” уплаћено 376.000КМ, више од тога нисмо могли, и комплетан износ је уплаћен много раније, пре предвидјеног рока, оно што је требало уплатити за годину дана исплаћено је за 6,5мјесеци. Дуг Радника према Пореској управи који се гомилао годинама је 2,3 милиона КМ, е сада Пореска када је видјела да Радник има на рачуну новац који је уплатила Градска управа а који је био намјењен играчима је као неки “кобац” плијен покупила и блокирала “Раднику” рачун. Дакле годинама стоји дуг али сада када сам ја Градоначелник онда се дугови наплаћују брзином свјетлости!

Дугови фудбалског клуба “Борац” из Бањалуке према Пореској управи су 8 милиона КМ, скоро 4x већи дуг него што је дуг “Радника”. Рачун „Борца“ није блокиран, рачун „Радника“ јесте.

-Рећи ћу Вам по којој основи, по основи истој оној која се до сада примењивала на свим другим пољима, а то је да покушају уништити све не би ли мене приказали као неспособног Градоначелника а себе спасили кривичних пријава и прокрчили пут за нове “подухвате” који ће резултирати стицањем личног богатства док ће Град добити кашичицу тек да се одржава у животу!

Нажалост све је политичка игра, и спорт на те игре није имун, али оно што не знају то је да сам ја мало ….. играч па не одустајем тако лако, пише градоначелник Бијељине.

Градоначелник је играче који су остали, али и оне који су отишли, тренере, руководство, техничке раднике и навијаче позвао на стадион ФК „Радника“ да у четвртак 28.7.2022. у 9х додју на стадион да заједно покушају наћи рјешење и учине посљедњи напор да васкрсну "Радник".

-Видимо се у четвртак у 9х на стадиону, написао је Петровић.

(БН)

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Борац

27.07.2022 06:55

Тај новац је остао на мицином рацуну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ухх

27.07.2022 08:48

Паметни и постени народ подрзава Петровица. Зна се ко је све покрао у Бјељини. Они це у октобру пасти и одговарати.

Name

Балони

27.07.2022 07:06

Борац, неунистиви Борац. Довели младје Далтоне да га потопе, а он се јос не да. Децко који јос увијек не зна ни пасту на цеткицу за зубе да стави је врли предсједник управе Борца. Довели цовјека који ујутру не зна које а навеце не зна гдје је да буде тренер. Доста је људи, аман доста је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алекса

27.07.2022 07:42

Ако имаш снаге издржи, доћи ће крај и скупштинској већини Мирослава Миловановића звани "Мишко ........"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алекса

27.07.2022 07:45

Градоначелниче позови јавно и чланове већине скупштине града Бијељина. Трази од Владе Тришића да његова новинарке тразе интервију од Мирослава Миловановића директора Вода Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

27.07.2022 08:06

Др. Петровиц је сјајан политицар. Он са Вуканом и Јеленом Тривиц би могли пуно тога да уцине за народ. Образовани, без афера, постени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

27.07.2022 08:54

Помозимо тако цеститим и постеним да доду на власт и ријесимо се ових лопова сто нас плхацкајy пуне 2 деценије и бар мало да донесеми свјетлију будуцност за насе унуке мада нм је ова елута задузила многа поколења

Name

Ненад Бања Лука

27.07.2022 08:21

Сва подршка др Петровићу,до сада дијелује као ријетко поштен политичар.Од када је градоначелник нема ни једну мрљу и свака ријеч му је на мјесту.НИје му лако у борби са сектом,али млад је и како каже мало заје... играч,тако да му искрено желим да успије у свему што је наумио за бољу Бијељину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноле

27.07.2022 08:29

Ајде бијељинци,подрзите овог цовјека...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раденко

27.07.2022 09:31

Браво Петровицу тако се ради и размисља а те криминалце мало по мало па на робију гдје им је одавно мјесто!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

27.07.2022 15:00

Каже Крстајић да ће проговорити али је Мићо нажалост умро и неће одговарати а силни новац је остао на рачуну и зашто ћути породица Бобар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прика бн

27.07.2022 15:14

Има мијо има пеђа има још мића по бијељини много који су черупали радник. Многи су бацили око на стадион и земљу која припада раднику, немају гдје да праве станове. Кад ће лопови већ једном почет да иду затвор

Name

Реални Бијељинац

27.07.2022 20:53

Ало људи све су покрали (Мицо, Мијо,Крстајиц,Монако, Цицо, Стевановиц адвокат, Педја Јовиц, Томиц) из Радника сем пехара и Јове Борковица. Који толико воли Радник да није нормално. Јову бо за главног тренера и дас му 15так дјеце и направице бо Јово 5 добрих. Даље бо имамо много способну управу КМФ Радник коју моземо искористити, млади амбициозни момци за сваку похвалу, вратили Давора у махалу а да неце моци Јовељица и Јовица за коју годину. Дајте момцина из КМФ Радник бн сансу да се показу, плус пар тајкуна града. Маните се Петровица,Миловановица,Цорица,Лазица и тако даље. Ет бо доктор Петровиц се и у фудбал разумије мозе помоци да постави Јову,момке из КМф-а и да привуце спонзоре, и мозе бити на клупи као доктор екипе. Нема другог излаза. Поздрав свим бијељинцима.који воле РАДНИК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.07.2022 21:11

Свака цаст на коментару. Све си рекао како јесте. Али бојим се да је касно, првенство поциње за 9 дана. А ми имамо Дјурица,Јову и Ацу Васица. Срамота за Бијељину ста се десава.

Name

Полако друзе

27.07.2022 22:12

Шта мене градјанина Бијељине боли она ствар за Радник. Шта ја имам од њих? Је ли зарадјују и уплацују доприносе ии порезе? Је ли улаз на утакмице бесплатан? Није па шта онда хоће ови дзабалебароси? Да град издржава којекакве лопове и квази играче тренере управу. Ко су они уопште? Ако су добри купице их приватник па на њима зарадјивати паре као сто функционише у цијелом паметном свијету. Петровићу немаш право да паре градјана Бијељине дајеш бурету без дна и помазес крадју и корупцију. Нека се приватизују ако их неко хоће.