У Градишци настављен „Сунрисе беацх воллеy тоур 2022“

Турнир у одбојци на пијеску се, уз подршку Моззарта, одржава у три града

Република Српска 26.07.2022 | 16:35
У Градишци настављен „Сунрисе беацх воллеy тоур 2022“

Протеклог викенда Градишка је била мјесто окупљања љубитеља одбојке на пијеску. У граду на Сави, на терену код Балон сале на Сењаку, настављен је „Сунрисе беацх воллеy тоур 2022“. У финалном мечу побједу је однио пар Шормаз-Мирковић из Србије. Подршку организаторима, након такмичења у Требињу, Моззарт је пружио и у овом граду.

-Хвала Моззарту на континуираној подршци, веома смо захвални што су уз нас у свим градовима у којима организујемо овогодишњи „Сунрисе беацх воллеy тоур 2022“. Већ се припремамо за посљедњу станицу турнеје која ће за викенд бити у Бијељини, па позивамо љубитеље овог спорта да нам се и тамо придруже - каже директор и организатор турнира, Бојан Новокмет. 

Побједници из Србије били су успјешнији од својих сународника, тандема Макарић-Рајковић и са два напрема један у сетовима одбранили прошлогодишњу титулу.

Ове године се, током два дана такмичења, за титулу најбољих надметало 16 екипа из БиХ, Србије, Црне Горе и Хрватске. Град домаћин представљала су три пара.

Најбоље три екипе награђене су са 1.500 КМ за прво, 600 КМ за друго и 300 КМ треће мјесто. Признања су им уручена на концерту који је одржан на љетној позорници Културног центра.

Посљедња етапа турнира у одбојци на пијеску биће одржана у Бијељини предстојећег викенда. Организатори позивају све љубитеље овог спорта да им се придруже у ноћном финалу које почиње од 20 часова код Основне школе Свети Сава, а обећавају и добру забаву.

Турнир се већ шест година одржава у Требињу, а посљедње двије године и у Бијељини и Градишци уз подршку спонзора, међу којима је сада и Моззарт, на чему су организатори неизмјерно захвални.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар