Од СНСД-ове власти побјегло више људи него од рата

''Истина боли, а страх од одговорности је узрујао СНСД па су се попут оса острвили на Милана Радовића. За 16 година власти СНСД-а просјечна плата је порасла за 500 КМ, а синдикална потрошачка корпа за 1.200 КМ. То су њихови резултати. Да ли се могло боље и праведније? Наравно да јесте, да примарна брига режима нису били `Проинтер` и дворске фирме, него радници и пензионери'', казала је Александра Пандуревић, члан ГО СДС.

Република Српска 25.07.2022 | 22:10
Од СНСД-ове власти побјегло више људи него од рата

Пандуревићева наводи да је економска политика режима сведена на бјесомучна задужења будућих генерација, а ти кредити су завршавали у џеповима њима блиским фирмама и пар породица.

''Јавни дуг Српске на крају 2021. године био је 5.012 КМ по глави становника, а ФБиХ 2.949 КМ. Тек ћемо видјети посљедице њиховог задуживања до бесвијести јер је 37% тог дуга сада изложено промјени курса због пада еура у односу на долар'', додале је она.

Пандуревићева је поручила СНСД-у да не брину за патриотизам људи из СДС-а, него да се позабаве патриотизмом врха СНСД-а познатог по вишедеценијском пословном ортаклуку са  хрватским генералом Иваном Чермаком.

''Од бриге СНСД-а за народ из Републике Српске је током њихове власти побјегло више људи него током рата. Демографски су уништили Српску, економски осакатили, а њене природне ресурсе ставили на добош. Умјесто што се баве СДС-ом, паметније би им било да се позабаве смањењем ПДВ-а на основне животне намирнице и укидањем акциза на нафту. Захваљујући њима, Република Српска је једино рекордер у висини инфлације јер нису подузели ниједну мјеру. Они не брину што је плин поскупио 80% за задњу годину, пелет дупло, што само за литар млијека и један хљеб на годишњем нивоу треба издвојити 291 КМ више. Што се прије народу скину са грбаче, то ћемо прије кренути напријед и почети живјети у друштву које је свима мајка, умјесто што је њима мајка а осталим маћеха'', поручила је Пандуревићева.

(БН)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Све их

25.07.2022 20:35

У затвор треба стрпати и сву нелегално стечену имовину одузети!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.07.2022 23:12

Много речено у мало ријечи. Ово би свакога грађанина требало забринути. И опредијелити за кога гласати на изборима.

Name

ВРС

26.07.2022 05:22

Па свако нормалан зна за кога це гласати!!! За црног дјавла, само НЕ за ову црвену банду, која је унистила све сто се унистити мозе!!! Па њи су напустили сви паметни људи, сјетите се посланицки клубова некад , а види сада кога имају, и све вам је јасно!!! Али нико од они који су отисли, несмију ниста да казу јер се боје црне књиге!!! Страховлада!!!

Name

Ре

26.07.2022 06:13

Побјегли су грађани и од СНСД-ове и од СДС-ове власти. Не зна се ко је гори од вас, једино сто СНСД дуже влада па је још одговорнији.

Name

Лука

25.07.2022 21:18

Тако је, Александра. Сваки дан износите све чињенице везане за њихове пљачке, богаћење на рачун народа, како би обезбиједили неколико кољена својих потомака. Многи су, изгледа, између осталух лажи и превара, заборавили првоаприлску 'шалу' Вишковића да се укидају акцизе на гориво! Срам их било, мало им је колико год од нас узели, немају ни стида ни образа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРУГ

25.07.2022 21:24

То је тацно, руководство владајуце партије је комплетно за робију. Цитав један народ су смрвили ко дусмани, ово им не смије проци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тито

25.07.2022 21:51

Е како би нам било добро да је ова на власти, ма били би Швајцарска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стихија

26.07.2022 09:11

Снсд ће победит уценама ,претњама и крађом гласова..Тако Александра да није довољно само придобит народ него спријечити крађу гласова..Опозиција је требала да се избори да се не може десити крађа гласова..Колико лопов може накрасти поштен не може стећи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Попај

26.07.2022 10:42

Негдје давно Фројд рече; "Већина људи заправо не жели слободу, јер слобода укључује одговорност, а већина људи се боји одговорности."... и кад се мало боље анализира,заправо је тако.... вјероватно "сувише примјећује дотићна дама, тако да се вјероватно приступ нашим проблемима мора корјенито промјенити...нема "чињенице" која их може потрести...правна држава не функционише,нема је...ко има ауторитет да доведе ствари у нормалу...????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

26.07.2022 12:51

Попиј једну траварицу и смири живце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

26.07.2022 13:52

Кад је почео рат жељели смо да сачувамо своје огњиште борили смо се за то зато и остали.Да смо знали да ћемо овдје бити робови и да ће наше огњиште бити безвриједно сви би отишли као и многи паметан народ који је нешто стекао л зарадио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баш

26.07.2022 17:29

Тачно 100%....и моја дјеца су побјегла.. Битно је да су његова дјеца и унуци богати за наредни девет живота.Дабогда и у црно завило.

ОДГОВОРИТЕ