Атос Банк подржала шампиона Милоша Коса

Синоћ је у Козарској Дубици организован дочек за рукометаша Милоша Коса, Дубичанина који је са репрезентацијом Србије освојио бронзану медаљу на Европском првенству за играче до 20 година у Португалији.

Република Српска 21.07.2022 | 13:01
Атос Банк подржала шампиона Милоша Коса

Матични клуб овог репрезентативца је Рукометни клуб Козара, који је један од организатора дочека овог успјешног младог спортисте, а име града у којем је рођен ових дана одјекује цијелом Европом.

АТОС БАНК а.д. Бања Лука је са задовољством подржала овог младог спортисту, и то са поклон боном за куповину спортске опреме.  

На самом дочеку у Козарској Дубици испред Атос банке присуствовала је Драгана Удовчић, директорица регионалног центра Поткозарје.

“Задовољство нам је што смо подржали овог младог рукометаша, родом из Козарске Дубице који је један је најзаслужнијих за европску бронзу, прву медаљу послије 20 година, у млађим репрезентативним узрастима. Управо спорт и здрав живот представљају вриједности које Атос банк његује, а друштвена одговорност и подршка заједници у којој послујемо је стуб и темељ наших корпоративних вриједности”,  изјавила је овим поводом Драгана Удовчић, директорица регионалног центра Поткозарје АТОС БАНК а.д. Бања Лука. 

АТОС БАНК а.д. Бања Лука ће настојати и даље да кроз ангажмане на пројектима друштвене одговорности ради на стварању чврстих веза са заједницом и бољем разумијевању њених потреба,

Ваша АТОС БАНК а.д. Бања Лука

(БН)