Новак одушевио краљевску породицу: Кејт му захвална

Новак Ђоковић полако постаје пријатељ краљевске породице која посебно цијени један његов гест у финалу Вимблдона.

Тенис 20.07.2022 | 12:54
Новак одушевио краљевску породицу: Кејт му захвална

Прошло је већ десетак дана откако је Новак Ђоковић подигао трофеј на Вимблдону, чак седми у каријери, а у Великој Британији и даље се прича о церемонији којој је присуствовала и краљевска породица. Традиција налаже да неко од чланова “ројалаца” присуствује финалу, а и овога пута су то били принц Вилијам и војвоткиња од Кембриџа Кејт Мидлтон, док је мало изненађење за све било што су одлучили да поведу и свог осмогодишњег сина Џорда.

Претходно је принц Џорџ изазвао велику пажњу јавности због гримаса које је правио током јубилеја краљице Елизабете, док је током финала Вимблдона био знатно мирнији, иако су му одређене ствари на које су га родитељи натјерали сметале.

Познати британски часопис “Wоман'с Даy”, који активно прати сва збивања о краљевској породици, упоредио је принца Џорџа са његовим оцем Вилијамом који је 1991. године такође сједио у боксу Вимблдона и носио кравату и одјело. Био је миран поред мајке принцезе Дијане и сличност је невјероватна.

Једина разлика је у томе што смо сада сазнали за кога дјечак навија. Принц Џорџ је прије финала открио да ће навијати за Ђоковића против Кирјоса, а српски тенисер му је након побједе чак дао и да придржи пехар. И то посебно цијене…

– Џорџ је велики љубитељ спорта и уживао је јер је упознао побједника турнира Новака Ђоковића. Кејт и Вилс мисле да је одлазак са њим на бројне забавне догађаје добар начин да му изграде самопоуздање за јавне наступе – преноси инсајдер краљевске породице за поменути часопис, пише Мондо.

Подсјетимо, Новак Ђоковић је направио и џентлменски гест током приласка Кејт Мидлтон на церемонији, што су одмах примјетили сви британски медији, док војвоткиња овога пута није прекршила “краљевски протокол” као прије три године.

(Мондо)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Иван

20.07.2022 11:28

Новак Дјоковиц сампион тениса свих времена и господин у сваком смислу ријеци..Велики играц и јос бољи цовјек показао много пута до сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

20.07.2022 11:48

Господин.

ОДГОВОРИТЕ