Рики Мартин оптужен за инцест, прети му 50 година затвора!

Планетарно популарни певач Рики Мартин, кога је 21-годишњи нећак оптужио за инцест, могао би на издржавање затворске казне до 50 година ако буде проглашен кривим, преноси Њузвик.

Забава 16.07.2022 | 13:18
Рики Мартин оптужен за инцест, прети му 50 година затвора!

Како наводи мексички лист Ел Универсал, Рики Мартин је недавно оптужен за насиље у породици. Међутим, поменути медиј је у среду објавио да је особа која је оптужила Мартина за насиље у породици - певачев нећак. <див цласс="адс">Нова открића Ел Универзала долазе убрзо након што је објављено да је против Мартина поднета забрана приласка. Забрану приласка поднела је особа која је излазила са Мартином неколико месеци, наводи порторикански лист Ел Воцеро. <див цласс="адс"><имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2022-07-16/07162022012234.јпг" /> <див цласс="адс">

Његов брат Ерик Мартин од тада је идентификовао наводну жртву као певачевог нећака, Дениса Јадијела Санчеза, пренела је шпанска Марка.

Тужилац је 1. јула изрекао Рикију забрану приласка нећаку према закону Порторика о насиљу у породици. Порторикански закон каже да ако се појединац прогласи кривим за сексуални однос са чланом породице, може се суочити са фиксном затворском казном од 50 година, наводи Ел Универсал. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2019/10/30/10/2036545_профимедиа0472349260_фф.јпг?вер=1657951553" алт="Рики Мартин" /> <див цласс="адс">У разговору за Асошиејтед прес раније овог месеца, портпарол порториканске полиције, Аксел Валенсија, рекао је да полицајци нису могли да лоцирају Мартина. <див цласс="адс">  <див цласс="адс">

Убрзо након што су се појавиле вести о забрани приласка, Мартин је објавио саопштење на Твитеру у којем оспорава наводе.

"Налог за забрану приласка заснива се на потпуно лажним наводима, тако да ћу кроз судски процес одговорити чињеницама и достојанством које ме карактеришу. У овом тренутку не могу давати детаљне изјаве. Захвалан сам на бројним порукама подршке", наводи се у саопштењу.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар